Anoniem – Mijn ex woont samen met zijn buitenvrouw ~ Paramaribo

buitenvrouw Paramaribo

Paramaribo ~ Hallo mensen, ik wil even mijn verhaal aan jullie vertellen. Ik bel Gigi inmiddels ben ik al meer dan 6 maanden niet meer met Donovan. Niet meer officieel. We woonden samen in zijn huis in Paramaribo.

In zijn huis in Paramaribo

Hij en ik zijn eigenlijk uit elkaar. Ik ben erachter gekomen dat hij er nog een dame op na hield. En hij wilde haar niet loslaten dus toen heb ik hem losgelaten. We hebben geen kinderen. Maar omdat ik toch graag een kind van hem wil doen we het nog regelmatig. Hij is ook blij want hij wil me ook niet loslaten.

Op deze manier vond ik het ook leuk. Ik was niet meer zo gemeen en irritant. Want ik zag nu niet meer wat hij allemaal deed met die andere. Ik kon het loslaten. Zo was het prima. Ik wilde absoluut niet die andere vrouw thuis zijn en dat hij leuk en aardig naar een andere ging. Nu moest hij bij mij komen en het gezellig maken. Ik ging er vanuit dat hij haar wel los zou laten op den duur.

Op den duur zou hij haar loslaten

Het was wel moeilijk om weg te gaan bij hem. Om uit huis te gaan. Maar ik heb dit leven bij mijn moeder gezien en nu is ze nog steeds met mijn vader en hij heeft zoveel andere vrouwen en kinderen buiten gehad. Vandaar dat ik Donovan toch heb gelaten ook op aandringen van mijn moeder. Ze wil ook niet dat ik het leven als haar moet krijgen.

Een brutale dame

Die dame heet Isabel. Ze wist altijd van mij. Een brutale vrouw is het. Bellen, appen gewoon in de avonduren, of snachts. Dan stond Donovan gewoon op uit bed om naar haar te gaan. Zo verliefd was hij op die dame. Ik ben zelfs gaan kijken of ze iets met hem heeft gedaan. Ik heb daar nooit antwoord op gekregen, alleen maar geld vergooien was dat. Maar Donovan was gewoon verliefd. Ik heb maanden in huis gewoond met een man die verliefd was op een andere vrouw. Weten jullie hoe verschrikkelijk dat is?

Elke dag ruzie

Ik was helemaal gebroken. Ik wilde niet weggaan maar op den duur was het te zwaar voor mij. Altijd ruzie in huis en die stemming was niet goed. Ik ben toen weer naar huis gegaan. Naar mijn ouders. Ook hier in Paramaribo. Niet met de bedoeling om uit elkaar te gaan maar om Donovan ruimte te geven om te kiezen. Hij heeft me wel altijd al gezegd dat als ik wegga, dat ik niet meer terug kon komen. Hij wilde niet dat ik zou gaan, maar hij kon Isabel ook niet loslaten. Dat wilde hij niet. Hij zei me dat gewoon. Hij gaat der niet zomaar laten.

We gingen daten

De eerste weken thuis was zwaar, maar langzaam begon ik weer met Donovan te gaan. Daten. Ik wist dat hij nog met Isabel was, maar omdat ik hoorde dat ze Donovan ook zat was, was ik in de veronderstelling dat die twee bijna niets meer hadden en dat Donovan en ik weer bij elkaar zouden komen.

Een mooie zwarte dame

Ik weet niet precies wat er is gebeurd. Maar hij en ik waren op een avond in de stad. Gewoon ergens buiten in Paramaribo. 3 weken geleden zo. En zo een pech voor hem. Ik deed net intiem met hem toen ze langsliep. Ze kwam regelrecht naar ons toe. Een mooie lange slanke zwarte dame. Hele hoge hakken. Ze knikte naar me en tegen Donovan zei ze. Ik zie je thuis over een kwartier. En ze liep weg. Een kwartiertje later zat ik daar alleen hoor. Echt waar. Hij is na 10 minuten weggegaan als een lummel.

Ze woont bij hem

Een hele week sprak ik niet tot hem. Toen belde hij of hij langs kon komen. We waren intiem. Daarna vroeg ik hem wat die torie was. Wat blijkt. Die dame woont nu bij hem in. Weet je wat hij tegen me zei: Zij is nu zijn vrouw. Zijn gezin. Hij gaat met haar een toekomst opbouwen.

Er is gevochten
buitenvrouw Paramaribo
Voorbeeld foto van Nairaland

Lieve mensen, ik heb hem geklapt. Ik heb hem geslagen. Ik heb geschopt. Het leek alsof hij me met een mes stak. Die woorden waren erg om te horen. Ik weet dat ik bij hem weg ben gegaan. Maar ik had het idee dat hij en ik weer bij elkaar zouden komen. Weet je hoe vreselijk het is als je man vreemdgaat met een dame en juist met diezelfde dame gaat leven? Ik voel me voor de gek gehouden. Hij heeft me gezegd dat ik haar die ruimte heb gegeven. Ik ben zelf weggegaan. Dat is wel waar ja. Ik had dat nooit moeten doen.

Ik heb spijt

Ik had niet weg moeten gaan toch? Als je hoort ziet hoe Donovan over die Isabel praat. Ik kan niets verkeerds van der zeggen. Helemaal in de ban. Ik denk soms dat ik hem nooit meer terug ga krijgen. Maar die spijt is zo diep bij mij. Is het mijn schuld dat het zo is gelopen? Dat hij nu met een ander samen leeft? Ik dacht dat hij van me zou houden. Hij slaapt gewoon ook met mij. Het moet toch iets betekenen? Ik weet niet wat ik nu moet doen.

Van mij alleen

Donovan laat mij ook niet los. Hij blijft komen. Dan houdt hij ook niet zoveel van haar toch? Wat moet ik doen? Ik wil geen andere man. Ik wil Donovan niet loslaten. Ik wil dat hij haar laat en weer met mij gaat. Dat wil ik maar hoe kan ik hem weer helemaal alleen van mij krijgen?

Lieve mensen, ik klink heel depressief. Maar dat is niet zo. Jullie moeten bedenken dat ik al zoveel jaar met 1 man ga. Ik wilde altijd een kind van hem. Nu ben ik eindelijk met de pil gestopt en dan doet hij me dit aan. Een andere man is geen fluit beter. Ik weet wat ik aan Donovan heb. Daarom is die del ook met hem. Ik wil hem echt terug, maar helemaal terug. Zij moet weg.

Gerelateerde verhalen. Klik op de foto om de verhalen te lezen:
Anoniem: Zijn vrouw komt onze relatie verstoren
vrouw Paramaribo

Video – Binnenvrouw valt buitenvrouw aan op de luchthaven (buitenland)
buitenvrouw binnenvrouw Paramaribo

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of
op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd. tags van onze verhalen: vakantie Suriname Paramaribo liefde anoniem Nederland vliegtuig