Video – Geadopteerde baby in auto achtergelaten en overleden ~ Amerika

baby Amerika

Amerika ~ Baby overleden na 10 uur in hete auto. De 1-jarige Katera was recent geadopteerd door het stel Matt en Jenny Barker.
[quads id=1]

Baby uit Amerika

Het meisje overleed nadat zij ruim 10 uur in een bloedhete auto zat opgesloten. Haar nieuwe ouders waren haar vergeten. De dag dat Katera overleed was het zo’n 31 graden in de Amerikaanse stad Nashville. Matt had haast en bracht het meisje samen met zijn andere dochter (5) naar de kinderopvang, reed naar huis en vertrok op zakenreis.

Hij was haar vergeten

’s Middags haalde moeder Jenny haar dochters op van het kinderdagverblijf. Daar aangekomen bleek dat de 1-jarige Katera die ochtend helemaal niet was gebracht. Zo meldt Fox News.
[quads id=1]

baby overleden auto
Foto uit de Telegraaf

Na een telefoontje met haar man, bleek dat hij het meisje was vergeten. Katera zat, ruim 10 uur later, nog in het kinderzitje in de auto van haar vader.

Politie doet onderzoek

[quads id=1]
Jenny heeft nog een poging gedaan het meisje te reanimeren, maar dit was tevergeefs. Het stel werkt volledig mee aan het politieonderzoek.

Bekijk hier de video:

Bron: Telegraaf
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.