Moeder in Paramaribo door eigen dochter flink mishandeld

vechten Paramaribo

Dochter mishandelt moeder tijdens woordenwisseling om mobiele telefoon. In de ochtend van 23 mei deed een 57-jarige mevrouw aangifte tegen haar dochter Tiersa S. (21) op het politiebureau Uitvlugt te Paramaribo.
[quads id=1]

Politiebureau te Paramaribo

Volgens verklaring van de aangeefster stond zij haar mobiele telefoon aan haar dochter af om een telefoontje te plegen. Toen de moeder haar telefoon naderhand inspecteerde ontdekte zij dat haar dochter de telefoon voor een ander doeleinde heeft gebruikt.
[quads id=1]

Woordenwisseling tussen moeder en dochter

Er ontstond een woordenwisseling tussen moeder en dochter en bij die gelegenheid wierp Tiersa een haarbostel in de richting van haar moeder. De borstel raakte de vrouw boven haar linkeroog waarvan zij een snijverwonding van ongeveer 3 centimeter opliep.

Moeder ging naar AZP Paramaribo

[quads id=1]

vechten Paramaribo
voorbeeldfoto

De moeder werd voor medische behandeling met een visum naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis in Paramaribo verwezen.

Tiersa werd na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.