Dankbetuiging – Onze 52-jarige vader Marlon Wijdenbosch ~ Paramaribo

Paramaribo Wijdenbosch

Paramaribo,

RIP

Marlon Wijdenbosch

Meer bekend als PASKIE en MALLA .
Ooktoe wang foe deng stongfoetoe foe Big Fellow .

Dankbetuiging

Namens de familie Wijdenbosch, wil ik familie, vrienden, kennissen en overigen heel hartelijk bedanken voor de getoonde attentie en de condoleances bij de singie nittie en begrafenis van onze vader, oom, broer, opa, zoon Marlon Wijdenbosch.

Moge zijn ziel de eeuwige vrede vinden.
Gone, but not forgotten.
You’ll be for always in our mind & heart.
Lots of love.

R.I.P. 

Marlon Wijdenbosch

[quads id=1]
Paramaribo Wijdenbosch
[quads id=1]
Paramaribo Wijdenbosch
[quads id=1]
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.