Video politierapport – Jongetje belandt onder vrachtwagen te Paramaribo

jongetje Paramaribo

Paramaribo ~ Inhaal manoeuvre fietser eindigt in drama. Een 11-jarige fietser en een vriend reden op afzonderlijke fietsen op zaterdag 19 mei over de Indira Gandhiweg, nabij de rotonde van Latour in Paramaribo.
[quads id=1]

Latour te Paramaribo

Op gegeven moment probeerde de 11-jarige zijn vriend in te halen. Bij die inhaalmanoeuvre kwam het stuur van zijn fiets, ongelukkigerwijs, tegen die van zijn vriend aan. De 11-jarige jongen kwam op het wegdek te vallen en werd door een truck met lading meegesleurd.
[quads id=1]

Tussen de twee banden

jongetje Paramaribo

De fietser belandde tussen twee van de banden van de truck. De politie van het ressort Latour die het geval zag gebeuren, schakelde gelijk de ambulance in. De jongen heeft aan zijn benen schaafwonden opgelopen en aan de linkerarm een gapende wond.

Naar AZP Paramaribo

[quads id=1]
Het ambulance personeel bevrijdde de fietser. Het slachtoffer is voor medische hulp afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp (S.E.H) van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo, waar hij ter verpleging is opgenomen.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.