Cambio medewerkster jat SRD 23.000 van haar baas ~ Suriname

SRD Suriname

Kassierster ingesloten voor verduistering in dienstverband. De 46-jarige Jean A. is op vrijdag 18 mei door de politie van het ressort Commewijne te Suriname aangehouden voor verduistering.
[quads id=1]

Incasso kantoor in Suriname

De vrouw is hoofdkassierster geweest bij een cambio waar er ook een incassokantoor is gevestigd. Bij controle door medewerkers van het incassokantoor bleek er een kasverschil van SRD 23.000 te zijn. De cambio-eigenaar stelde een onderzoek in en kwam tot de ontdekking dat ook het cambio met grote geldbedragen is benadeeld, door vermoedelijk dezelfde kassierster.

Grote bedragen niet gestort

Deze dader heeft nagelaten grote geldbedragen te storten of te wisselen.
[quads id=1]
politie SurinameNaderhand merkte het incassopersoneel ook op dat er behalve het bedrag van SRD 23.000 meerde geldbedragen zijn verduisterd. Jean is in het belang van het onderzoek opgespoord en aangehouden.

Ze is aangehouden

Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is de hoofd kassierster ingesloten. Tijdens verhoor heeft de vrouwelijke verdachte toegegeven de strafbare handelingen te hebben gepleegd
[quads id=1]
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.