10 maanden celstraf voor ‘per ongeluk’ aanraken minderjarige

pedo Suriname

10 maanden cel voor ‘aanraken’ minderjarig meisje. De 43-jarige Anoepkumar is gisteren veroordeeld tot een celstraf van 12 maanden, waarvan 2 maanden voorwaardelijk voor het aanraken van zijn minderjarig buurmeisje aan haar geslachtsdeel.
[quads id=1]

Minderjarig meisje uit Suriname

Volgens de 43-jarige man zou zijn hand per ongeluk aan het geslachtsdeel van het kind zijn gekomen toen hij samen met het meisje bezig was awara’s op te rapen. De grootmoeder van het slachtoffer verklaarde in de rechtszaal dat zowel haar kleindochter als kleinzoon die bewuste dag naar het buitentoilet waren gegaan om te urineren.

Een bekende van haar

[quads id=1]
Toen de jongen nog in de toiletruimte was, zou het meisje de verdachte, die een bekende is, hebben gezien en naar hem zijn toegerend. Toen de jongen terugkeerde en haar dit vertelde, riep zij gelijk naar de kleindochter. Opeens zag zij het meisje samen met Anoepkumar vanuit de achterkant van een kerk teruglopen.

pedo Paramaribo

Ze belde haar grootvader

[quads id=1]
Op dat moment had zij niet gelijk door dat er iets gebeurd was, maar pas toen het meisje haar later vertelde. Zij belde de grootvader van de kinderen gelijk op om de verdachte op straat te signaleren. Uiteindelijk werd Anoepkumar gesignaleerd, waarna de politie werd ingeschakeld.

Vertrouwen van het kind

Volgens kantonrechter Marie Mettendaf gaat het hier om een zeer ernstige zaak waar de veroordeelde misbruik heeft gemaakt van het vertrouwen van het kind.

Aan de celstraf koppelde zij daarom ook een proeftijd van 2 jaar en begeleiding door de afdeling Forensisch Maatschappelijke Zorg gedurende zijn detentie.
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.