Video – Morgan Freeman door meerdere vrouwen beschuldigd van intieme intimidatie

Freeman misbruk

Morgan Freeman door meerdere vrouwen beschuldigd van intieme intimidatie. Meerdere vrouwen beschuldigen de Oscarwinnende acteur Morgan Freeman (80) van ongepast gedrag en intimidatie.

Morgan Freeman

[quads id=1]
CNN heeft het verhaal van deze vrouwen gepubliceerd. Een van de vrouwen werkte als productieassistent mee aan de film Going in style uit 2015, waarin Freeman te zien was met acteurs als Alan Arkin en Michael Caine. Tijdens de opnamen zou Freeman haar meerdere malen hebben aangeraakt en opmerkingen hebben gemaakt over haar figuur en kleding.

Rokjes optillen

Gedurende een incident zou de acteur haar rokje steeds geprobeerd hebben op te tillen, waarbij hij zou hebben gevraagd of zij op dat moment ondergoed droeg.

Opmerkingen over hun lichaam

[quads id=1]
Een andere vrouw zou intiem zijn geïntimideerd door Freeman tijdens de opnames van Now you see me in 2012. Zij, maar ook haar (vrouwelijke) assistent zouden geregeld opmerkingen van Freeman hebben gekregen over hun lichaam.

Freeman misbruik
Freeman Fotovan AFP op NU.nl
Ongepast gedrag

In totaal hebben zestien vrouwen gesproken met CNN, van wie er acht de acteur ook daadwerkelijk beschuldigen van intimidatie of ongepast gedrag op de filmset, tijdens een promotietour van een film of bij Revelations Entertainment, het productiebedrijf van Freeman.

Discriminerende opmerkingen

Zeven van de zestien geïnterviewden bevestigen dat Freeman op de werkvloer van dit bedrijf regelmatig vrouwen op ongepaste wijze benadert. Ook zou hij discriminerende opmerkingen aan het adres van vrouwen hebben geuit.

Bekijk hier de video erover:
[quads id=1]

Bron: Nu.nl
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.