Man verongelukt te Kwatta Paramaribo tijdens bedrijfsongeval

overleden Suriname

Paramaribo – Landbouwer Premanand verongelukt. De 57-jarige Premanand Gangadien is op woensdag 23 mei tijdens werkzaamheden op zijn landbouwperceel aan de Kwattaweg te Paramaribo verongelukt.
[quads id=1]

Kwatta te Paramaribo

De politie van Kwatta speelde in op een melding dat een landbouwer tijdens werkzaamheden bekneld is geraakt onder zijn mini tractor. Bij aankomst werd het slachtoffer die moeilijk ademde aangetroffen. Hij was volgens verklaring van zijn vrouw door buurtbewoners bevrijd.

overleden Paramaribo

Bij aankomst van het ambulance personeel bleek de landbouwer het leven te hebben gelaten. Een ingeschakelde arts stelde de dood vast.

Hij kwam niet thuis

[quads id=1]
Volgens verklaring van de vrouw verrichtte haar partner dagelijks werkzaamheden achterin op het landbouw perceel. Om 12.00 uur kwam hij zoals gebruikelijk naar voren om te eten. Toen zij Premanand op 23 mei niet naar huis zag komen, besloot zij na enige tijd naar het landbouwperceel te lopen. Daar trof zij haar man bekneld onder de mini tractor aan en riep om hulp. Buurtbewoners schoten haar toen te hulp.

Lichaam is afgestaan

[quads id=1]
Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam afgestaan aan de nabestaanden. De politie van Kwatta te Paramaribo is belast met het onderzoek in deze zaak.

Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.