Regilio Derby dient officiële aanklacht in tegen agent Sergio Gentle ~ Paramaribo

moord Paramaribo

Paramaribo ~ De fotojournalist Regilio Derby wenst geen strafrechtelijk onderzoek tegen politie inspecteur Sergio Gentle. Dit omdat het naar eigen zeggen toch niet zal gebeuren, meldt Radio 10 woensdag. Dit na het schietincident van vorige week te Paramaribo.
[quads id=1]

Schietincident Paramaribo

Hij wil dat de politiefunctionaris in het publiek zijn excuses moet aanbieden. Derby diende dinsdag een officiële klacht in bij de afdeling Onderzoek Personeelszaken (OPZ) van het Korps Politie Suriname.

Wat ik wil?

“Ik ben naar OPZ gegaan. Ze hebben me gevraagd wat ik wil hebben en wat moet gebeuren”, aldus Derby tegenover Radio 10.

moord Paramaribo
Foto van DBS

[quads id=1]

Bezig met de verschillende partijen

Ook heeft hij het gebeuren al aan de Surinaamse Vereniging van Journalisten (SVJ) gerapporteerd. De Surinaamse Vereniging van Journalisten is nu bezig te praten met de verschillende partijen die bij het geval betrokken zijn, na dit gedeelte is afgerond zal er een gedegen verklaring uitkomen, stelt de voorzitter van SVJ.

Gerelateerde verhalen:
[quads id=1]
Video – Fotograaf in de boeien geslagen tijden dodelijk schietincident te Paramaribo

Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.