Video – ‘Luchthavenpersoneel smokkelt coke naar Schiphol vanuit Paramaribo’

vliegtuig Paramaribo

Paramaribo ~ Luchthavenpersoneel smokkelt coke naar Schiphol vanuit Suriname. De politie heeft een cocaïnelijn tussen vliegveld Pengel Airport in Paramaribo en Schiphol opgerold.
[quads id=1]

Van Paramaribo naar Schiphol

De smokkel werd mogelijk gemaakt door luchthavenpersoneel, een agent en een leidinggevende van de Surinaamse Luchtvaartmaatschappij Surinam Airways.

KLM toestel

[quads id=1]
Een leidinggevende van de Surinaamse luchtvaartmaatschappij SLM is volgens de Surinaamse krant De Ware Tijd onlangs aangehouden. Onder vier andere mannen die vastzitten blijkt een agent te zitten van het Bestrijding Internationale Drugs-team (BID-team).

63 kilo coke

Tijdens een reguliere controle trof dit team 55 pakken drugs aan in een bagagecontainer van een KLM-toestel. De verboden middelen zaten in een dubbele bodem. Op deze manier probeerden de verdachten 63 kilogram cocaïne naar Nederland te smokkelen.

Bekijk hier de video van de Telegraaf erover:

vliegtuig Paramaribo
Luchthaven Johan Adolf Pengel International Airport in Suriname, Zanderij © Anjali Ramnandanlall

[quads id=1]

Eerdere berichten:
60 kilo coke moest met KLM vertrekken vanuit Paramaribo naar Amsterdam

Bron: Bron: AD
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.