Bekendmaking SLM – Continuïteit SLM NIET in gevaar ~ Suriname

slm Suriname

Suriname

Hierbij een bekendmaking van de SLM. De SLM gaat in op de berichten die de afgelopen tijd in de media zijn verschenen. Deze berichten doen voorkomen dat het bedrijf, waarvan de staat Suriname de enige aandeelhouder is, op korte termijn zal ophouden te bestaan.
[quads id=1]

Bericht van SLM Suriname

Deze berichten berusten op onwaarheden. De continuïteit van de SLM is namelijk NIET in gevaar.

Lees onderstaande brief voor meer informatie. Deelt u dit bericht met belanghebbenden zodat zij allemaal op de hoogte zijn.

SLM Suriname
[quads id=1]
Bron Facebook page SLM
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.