Anoniem – Ik ga mijn ongeboren baby aan een andere man geven ~ Paramaribo

zwanger Paramaribo

Jullie gaan me kwalijk nemen na het lezen van mijn verhaal. Ik weet het zeker maar toch hoop ik dat ik anoniem advies van jullie kan krijgen. Ik ben Resma uit Paramaribo. Ik ben nu 8 weken zwanger.

[quads id=1]

Ik kom uit Paamaribo

Inmiddels weet ik dat ik zwanger ben van Sunil. Sunil is mijn allereerste vriendje. We zouden trouwen hoor. Maar omdat zijn ouders het er niet mee eens waren kregen we allemaal problemen. Sunil begon te drinken en mishandelde mij ook regelmatig. Ik heb een vreselijk zwaar leven achter me. Door hem. Ik ben bij hem weggegaan 5 jaar geleden. Dus verhuisd uit zijn ouderlijk huis. Ik ben toen op mezelf gaan wonen. Via mijn werk kon ik een kamer huren. Toch heb ik Sunil steeds binnengelaten. Ik ben met hem blijven slapen. Hij heeft zoveel macht op mij. Ik denk nu dat ik gewoon bang voor hem ben.

Hij is agressief

[quads id=1]

Sunil kreeg andere vriendinnen maar hij kwam altijd bij me. We konden elkaar niet loslaten. Dit gaat al 5 jaar zo. In de tussentijd is hij vorig jaar getrouwd en hij krijgt een kind met een Hindoestaanse dame. Ik was blij, maar hij komt toch bij me. Nu heb ik sinds een tijdje een relatie met een man gekregen.

Hij is zo lief

Ewald een hele lieve heer. Hij houdt vreselijk veel van me. Hij wil me als zijn vrouw. Hij weet wel niet dat ik nog scharrelde met Sunil toen ik hem ontmoette. De afgelopen maand was het vreselijk zwaar met Sunil. Ik heb hem gezegd dat ik een nieuwe vriend heb.

Hij is me daarna twee keer op het werk komen rammelen. Hij stond steeds bij me op de stoep en wilde binnen komen. Om me te rammelen en zeker om me te misbruiken. Maar gelukkig is het me gelukt om hem tegen te houden. Langzaam kom ik van hem af. Die mishandeling was vreselijk. Soms denk ik eraan om hem te steken met iets of vergif voor hem te zetten. Maar dat kan ik ook niet. Ergens hou ik ook van hem. Naar de politie ga ik niet want ik heb al begrepen dat ze me nooit gaan helpen omdat ik hem zelf binnenliet.

We doen het in een shorttime

Ewald weet niet waar mijn huis is, als ik hem zie gaan we naar een kamer ergens. Een shorttime. Of we eten iets. Ik ben liever nog niet met hem in het openbaar. Bang dat Sunil me schande komt geven op straat. Ik heb pas drie keertjes Ewald geslapen. En ook heb ik bescherming gebruikt. Dus toen ik erachter kwam dat ik zwanger was wist ik al dat het van Sunil moest zijn. En deze week ben ik een echo gaan maken. 8 weken dus ik ben helemaal zeker dat het van Sunil is.

[quads id=1]

Sunil mag het niet weten.

Maar hij mag het nooit weten dat het zijn kind is. Ik wil van Sunil af. Hij heeft me kapot gemaakt. Hij moet uit mijn leven. Daarom ga ik hem nooit kunnen zeggen dat het kind dat ik draag van hem is. Kijk wat mijn plan is: Ik wil dus mijn kind aan Ewald geven. Ik ga hem zeggen dat ik zwanger ben. 4 weken. Hij gaat blij zijn want hij heeft geen kinderen en hij wil graag kinderen. Hij gaat me wel geloven.

Sunil gaat me vanzelf loslaten
zwanger Paramaribo
Voorbeeldfoto van Huffington Post YabaBlay

Ik voel me schuldig ja, maar dit is ook een manier om van Sunil af te komen. Als hij weet dat ik zwanger ben van een andere man gaat hij me wel los moeten laten. Ik hoop dat wel maar het kan ook verkeerd uitpakken. Dat hij me mishandelt en dat ik een miskraam krijg. Misschien is dat wel het beste voor iedereen. Dan hoef ik zelf geen abortus te doen. Want ik denk ook aan een abortus.

[quads id=1]

Is een abortus beter?

Misschien is het beter om abortus te laten doen. Maar dat vind ik vreselijk. Ik heb mezelf gezworen dat ik nooit in mijn leven dat zou doen. Maar een kind van Sunil wil ik ook niet.

Kijk Ewald is een welbespraakte en goede man. Succesvol. Wel Hindoestaans, maar heel modern. Hij gaat een perfecte vader zijn voor mijn kind en hij is een lieve man voor mij. Sunil is echt een ‘boitie koelie’. Hij gaat me alleen maar achteruit brengen. Alvast gaat die familie van hem het kind nooit accepteren. Ze gaan me vervloeken. Ze gaan denken dat ik Sunil zoek, terwijl juist Sunil me dwong om omgang met hem te hebben.

Wat moet ik doen?

Daarom vraag ik jullie dit: Uit de grond van mijn hart hoop ik dat jullie mij een eerlijk antwoord kunnen geven. Wat zouden jullie doen? Het kind aan Ewald geven? Abortus doen of eerlijk aan Sunil zeggen dat ik zijn kind krijg? Dat laatste ga ik echt niet dan liever ga ik gelijk dood. Ik doe dit niet voor mezelf. Ik moet mijn kind een goed leven geven. Niet 1 met mishandeling en problemen. Dus denken jullie aub met me mee. Dit is het belangrijkste besluit van mijn leven.

Gerelateerde verhalen. Klik op de foto om het verhaal te lezen:
[quads id=1]

Anoniem – Hij zorgt voor ons. Moet ik zijn Surinaamse buitenkind accepteren?
buitenkind Paramaribo

Anoniem: Ik heb geen idee wie de vader van mijn kind is
zwanger Paramaribo

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of
op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd. tags van onze verhalen: vakantie Suriname Paramaribo liefde anoniem Nederland vliegtuig

;