Anno 2018: Geen toiletpapier op universiteit ADEK te Paramaribo??

toiletpapier Paramaribo

Paramaribo ~ NJP betreurt gebrek aan toiletpapier op Adekus. Kelvin Koniki, voorzitter van het Nationaal Jeugd Parlement, betreurt het dat er anno 2018 op de enige universiteit van Suriname geen toiletpapier beschikbaar is voor de studenten.
[quads id=1]

Universiteit te Paramaribo

Deze issue is echter geen nieuwigheid. De waarnemend directeur van het Medisch Wetenschappelijk Instituut heeft reeds op 31 januari 2017 kenbaar gemaakt dat er bezuinigingsmaatregelen getroffen moeten worden als gevolg van de verslechterde financiële omstandigheden.
[quads id=1]

Langer dan 3 jaar zelf zorgen voor toiletpapier

De toestand is op de Anton de Kom Universiteit van Suriname aan de Leysweg te Paramaribo inmiddels nog steeds niet verholpen en eist haar tol; De studenten zijn het al zat om langer dan 3 jaren zelf voor hun toiletpapier zorg te dragen, terwijl er keihard verhoogd inschrijfgeld betaald moet worden.
[quads id=1]

NJP moet er werk van maken

toiletpapier Paramaribo

Sanitaire voorzieningen garanderen

Als medisch student gaf Hakiem Lalmahomed tijdens de openbare vergadering te kennen dat het NJP er werk van moet maken om de sanitaire voorzieningen te garanderen aan de studenten.
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.