Video – 55-jarige bromfietser te Paramaribo overleden na botsing met twee auto’s

overleden Paramaribo

Paramaribo – De 55-jarige bromfietser Santiperkash Doebar is op maandag 21 mei na te zijn aangereden door een pick-up overleden te Paramaribo.
[quads id=1]

Overleden te Paramaribo

De politie van ressort Nieuwe Haven te Paramaribokreeg via de Centrale Meldkamer een melding van een aanrijding op de kruising van de Prinsen- en de Waaldijkstraat tussen een personenvoertuig en een bromfietser, waarbij er sprake was van persoonlijke ongelukken.
[quads id=1]

Bromfietser lag op de weg

Op de plek troffen de wetsdienaren partijen getroffen. De bromfietser lag op het wegdek. Onderzoek wees uit dat de autobestuurder Hendrik R. (53) over de Prinsenstraat reed, komende vanuit de Zwartenhovenbrugstraat richting de Hofstraat te Paramaribo. Op het kruisingsvlak verleende deze autobestuurder geen voorrang aan Santiperkash die over de Waaldijkstraat reed.

Geen voorrang verleent

[quads id=1]
De bromfietser kwam door de slag tegen een andere grijs gelakte pick-up aan die in tegengestelde richting reed. Beide autobestuurders stapten uit en liepen naar het slachtoffer toe. De bestuurder van de grijs gelakte pick-up stapte hierna in zijn voertuig en reed weg.

overleden Paramaribo
Foto van DBS

Bij aankomst van de ingeschakelde ambulance vertoonde het slachtoffer geen teken van leven meer. Een ingeschakelde arts stelde de dood vast. Het rijbewijs van Hendrik die niet onder invloed van alcohol verkeerde is ingevorderd, waarna hij is voorgeleid bij de hulpofficier.

Verkeersbarometer stijgt

Het ontzielde lichaam is na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen. Met het overlijden van de bromfietser staat de verkeersbarometer landelijk op 29.

Bekijk hier de video van Anthoni Janki:


Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.