Let op! ‘Minister Gillmore Hoefdraad’ heeft 20 profielen op Facebook ~ Paramaribo

minister Paramaribo

Paramaribo ~ Het ministerie van Financiën heeft recentelijk diverse klachten ontvangen vanuit de samenleving dat er via sociale media middels een nepprofiel, iemand of een instantie zich uitgeeft als te zijn de minister van Financiën, Gillmore Hoefdraad.
[quads id=1]

20 profielen

Op Facebook alleen zijn er al 20 profielen op zijn naam. Er wordt gebruik gemaakt van een valse oftewel fake account via sociale media, met name facebook, op naam van de minister en hiermee wordt de samenleving misleidt dat zij in aanmerking kunnen komen voor leningen tegen lage rentepercentages.

Dringende oproep
minister Paramaribo
De minister

[quads id=1]
Het ministerie van Financiën doet een dringend beroep op de samenleving, zich niet te laten misleiden en waarschuwt een ieder om zijn/haar bankgegevens en personalia niet op deze fake account te delen, daar derden (malafide kredietverstrekkers) voordeel daaruit zullen/kunnen halen.

Geen leningen kan afsluiten

Ten overvloede attendeert het ministerie de samenleving erop dat de minister van Financiën op geen enkele wijze leningen aanbiedt of kan afsluiten voor of met individuele personen, daar dit niet tot haar taakstelling behoort.
[quads id=1]
Bron: DeBoodschap
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis