Clyde steekt zijn vriendin neer uit jaloezie ~ Suriname

politie Paramaribo

Suriname ~ De 43-jarige Clyde A. is op dinsdag 15 mei door de afdeling Recherche van regio Oost Suriname opgespoord en aangehouden. Zijn partner deed op vrijdag 11 mei aangifte van mishandeling tegen Clyde.
[quads id=1]

Politie regio Oost Suriname

mes Paramaribo
Zij verklaarde een liefdes relatie van 14 jaar te hebben met Clyde, die haar verdenkt van overspel. De beschuldiging zorgde voor spanningen binnen de relatie die uitliepen op hevige ruzies. In de avond van die 11 mei ontstond er wederom een woordenwisseling, nadat de vrouw een telefoontje kreeg.
[quads id=1]

14 jaar samen

Clyde pakte in zijn woede een scherp voorwerp en bracht zijn partner steken toe ter hoogte van haar schouder. Verder gaf zij aan dat de man met een kussen in haar gezicht drukte, waardoor zij moeilijk kon ademhalen. Na enige tijd gelukte het haar de kussen weg te halen, maar haar partner bleef haar slagen toebrengen en beet haar in het gelaat.

Hij is jaloers

Het slachtoffer gaf tegengas, wist te ontkomen en deed aangifte bij de politie. Clyde die ervan op de hoogte was dat zijn partner aangifte had gedaan, meldde zich bij de politie aan. Hij is aangehouden en heeft toegegeven, uit jaloezie, zijn partner te hebben toegetakeld en de andere handelingen te hebben gepleegd.
[quads id=1]

Hij is opgesloten

Verder verklaarde hij dat zijn voertuig ook door onbekenden is vernield na het voorval tussen hem en zijn partner. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is de verdachte ingesloten.

De politie onderzoekt deze zaak verder.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.