Anoniem: Mijn vriend heeft al jaren een buitenvrouw en 2 kinderen in Paramaribo

buitenvrouw Paramaribo

Hallo, ik ben Kathy. Ik ben geboren in Paramaribo en mijn man Arnold ook. Maar we wonen in Nederland. Ik ben dit jaar 17 jaar met Arnold. Nog geen kinderen. Ik ben  40 jaar. Hij is ook 40.  En niet ik was degene die nog geen kinderen wilde. Hij en ik hebben dat beiden besloten. We wilden veel reizen. En onze studies afmaken. Hebben we ook gedaan. Nu sinds 2 jaar ben ik gestopt met de pil.
[quads id=1]

We zijn geboren in Paramaribo

Helaas, 2 miskramen gehad. Maar ik wil even voor de duidelijkheid zeggen dat ik best wel eerder kinderen wilde maar dat hij het zelf te vroeg vond. Reden dat ik dit wil benadrukken is omdat veel van mijn mensen die onze ruzie kennen mij de schuld geven. Ze zien mij als een ambitieuze carrière vrouw die nooit kinderen wil. En dat is absoluut niet zo.

Ik ben wel een carrière vrouw maar dat komt omdat ik geen kinderen heb, dus juist andersom maar zodra ik kinderen heb dan wil ik veel meer tijd stoppen in mijn gezin en minder reizen voor het werk

2 miskramen

Na mijn 2de miskraam ongeveer 6 maanden geleden moest Arnold plotseling naar Paramaribo. Hij was met mij in het ziekenhuis toen zijn moeder belde. Dat er een dringend telefoontje was. Ten eerste vond ik het vreemd want hij was bij mij, ik had een vreselijke nacht achter de rug en ten tweede waarom moest zijn moeder bellen om de boodschap door te geven? Ze konden hem gewoon bereiken.

[quads id=1]

Plus ze belde op zijn werk telefoon. Nu maanden later vallen alle stukjes in elkaar. De volgende dag. Dus de dag na mijn miskraam boekte Arnold een ticket naar Suriname want een familielid had een ernstig ongeluk gehad. Het zusje van zijn moeder. Ik heb niet verder gevraagd want natuurlijk snapte ik dat wel. Arnold is samen met zijn moeder naar Suriname vertrokken. Ze gingen vaker samen naar Suriname. Ik ben zelf nooit terug geweest.

Hij was bezorgd

Ik belde elke dag met Arnold uiteraard was ik ook die hele week thuis en hij was bezorgd om mij. Ik ook om hun familielid.  Toen was mijn schoonzusje jarig. Ik was uitgenodigd. Arnold en zijn moeder waren nog in Suriname. Al 10 dagen. En ik vroeg aan mijn schoonzus hoe het met tante hupeldepup ging. Mijn schoonzus wist ten eerste niet eens dat Arnold en mijn schoonmoeder in Paramaribo waren en toen ze het aan haar man vroeg, was het duidelijk dat hij iets te verbergen had.

buitenvrouw Paramaribo
Voorbeeldfoto van Christi Monk

Hij loog dat hij ook van niets wist. Nou, zeggen jullie eens eerlijk. Als je als zoon van je moeder niet weet dat je moeder al bijna twee weken in Paramaribo is om voor haar doodzieke zus te zorgen, dan kopt er iets niet. Ik zei het hem ook. Ik kom er wel achter en ik liep weg.

Ik voelde me zo vernederd

Ik voelde me zo vernederd. Tegenover mijn schoonzus en de andere mensen die erbij zaten. Ik had ze net daarvoor verteld van mijn miskraam en nu stond ik voor paal Het was duidelijk dat mijn man, mijn schoonmoeder en zwager me niet de waarheid vertellen.

Ik wilde geen drama daar tijdens het feestje en ging naar huis. Ik twijfelde om meteen Arnold te bellen, of zijn moeder want ik had haar ook niet meer gevraagd hoe het met haar zus ging. Weet je mijn schoonzus is ook niet heel close met haar. Ik ook niet echt. Ze doet altijd zo dominant.

Geen reden voor wantrouwen

Ik heb Arnold nooit wantrouwt. Misschien naïef maar ik had echt geen reden daarvoor. Nu duidelijk wel. Ik belde Arnold dus niet meteen. Maar ik was net in mijn bed gaan liggen toen ik een app van hem kreeg met ‘alles goed?’ Ik besloot niet te reageren. Zelfs die moeder appte mij een paar uur later. Het was iets van half 3 in de nacht. ‘ Hi Kathy, we zijn goed aangekomen. Met mijn zus gaat het goed. Het is heel heet hier in Paramaribo. We missen je’. Alleen al die laatste drie woorden. Dat heeft ze nog nooit tegen mij gezegd. In die hele 17 jaar dat ik haar ken.

[quads id=1]

Ik besloot niet te reageren. Ik wist op dat moment natuurlijk ook van niets.  Arnold zou al over een week thuis komen. En ik zou proberen helemaal niet te reageren.  Gemeen van me. Maar  ik wilde hem laten voelen. Ik wist dat ze aan het liegen waren. Maar ik wist niet dat het zo erg was.

Mijn schoonzusje heeft alles verteld

3 dagen bleef het zo. Iedereen belde me en ik nam niet op.  Toen stond mijn schoonzusje voor de deur. Ze wilde iets opbiechten maar ik moest mijn mond houden. Ik dacht dat het met die moeder te maken had. Maar nee. Het ging over Arnold. Hij had een vriendin in Suriname. Al jaren en zijn kindje van NOG GEEN JAAR had een ernstig ongeval gehad. Daarom waren ze naar Suriname.

Ze weet alles. Ze heeft diezelfde avond van het feest haar man bedreigd. Ze zou bij hem weggaan als hij haar niet alles vertelde. Ze mocht me niets vertellen maar ze kon het niet volhouden en ook omdat ik maar steeds niet opnam maakte ze zich zorgen.

Tranen met tuiten

Wel, ik heb gehuild gehuild gehuild alsof ik gek was.  Het was een vreselijke verrassing voor me. Dus al die tijd dat ik zwanger was had hij net een kindje gekregen. Maar dat is niet alles. Die dame heeft nog een kind van hem. Ik was helemaal op. Arnold appte me die avond hele verhalen. Zijn telefoontjes nam ik nog steeds niet op en waarschijnlijk wist hij dat ik alles wist. Want hij zou me alles uitleggen als hij weer thuis was. Arnold is drie dagen eerder thuis gekomen.

Maar goed ook want ik zou voordat hij thuis kwam verhuizen. Maar ik ben nog steeds thuis. Nog steeds met Arnold. Ik kan me niet voorstellen dat ik nog steeds met hem ben. Ik kan hem gewoon niet laten.  Ik hou zoveel van hem, maar ik haat hem ook. Hoe kon hij mij dit aandoen? Mijn leven is gebroken.

Niets aan de hand

Maar voor de buitenwereld is er helemaal niets aan de hand. Ik heb wel het contact gebroken met mijn schoonfamilie. Ook met mijn schoonzus. Ze kwam me allemaal verhalen vertellen over die dame en die kinderen. En ook roddelen over mijn schoonmoeder. Maar ik wil het allemaal niet meer horen. Het maakt me nog verdrietiger. Ik wil het achter me laten. Ik probeer het

Arnold was gewend  elk half jaar naar Paramaribo te gaan, maar ik heb hem verboden om naar daar te gaan. Hij is akkoord gegaan. Misschien is het daarom makkelijker om bij hem te blijven. Het zou anders zijn als die vrouw hier woonde. En Arnold heeft haar gebeld en gezegd dat ik alles weet. Precies waar ik bij ben.

Geen omgang

Ik heb zeker 4 maanden niet met hem geslapen. Natuurlijk ook omdat ik die miskraam heb gehad maar ook omdat ik zo boos was. Maar inmiddels slapen we weer met elkaar en doen we weer alles samen. Ik wil een gezin. een normaal gezin. Arnold ook. Ik ben wel ready om hem te vergeven, maar hij mag van mij nooit meer naar Paramaribo. De dag dat hij op het vliegtuig stapt dan ben ik weg. Hij is dus akkoord gegaan. Hij wil mij ook niet kwijt.

Ik geloof hem wel want 17 jaar gooi je niet zomaar weg. Is wel zielig voor die kinderen. Maar ze zijn nog jong ze vinden wel een andere vader. Toch? Die moeder is een hele mooie vrouw. Mannen staan vast voor haar in de rij.

Ben ik gemeen?

[quads id=1]

Ben ik toch gemeen om dit van hem te eisen? Zou een vader zijn kind kunnen laten? Wat denken jullie? Oja, nog iets, Arnold wil wel dat ik zijn moeder vergeef, maar dat wil ik niet. Ik wil nooit meer met haar praten. Want zij wist alles en had ook contact met die vrouw. Ze wilde mee omdat ze haar kleinzoon wilde zien. En ik weet zeker dat ze die kinderen gaat blijven zien. Daarom wil ik niets meer van haar weten. Arnold neemt dat mij wel kwalijk.

Misschien zwanger

En nog een ander nieuwtje. Ik ben overtijd en durf niet te testen. Ik ben waarschijnlijk in de verwachting. Is bij hem weggaan dan nog wel een optie? Ik twijfel zo erg op dit moment. Maar wat ik wel weet is dat ik mijn relatie wil behouden. Maar ik twijfel zo over andere dingen. Heb ik wel de juiste keuzes gemaakt? Kathy

Gerelateerde verhalen:
Anoniem: Mijn man krijgt zijn 10e kind bij een buitenvrouw
buitenvrouw Paramaribo

Anoniem – Ik was buitenvrouw en ben nu binnenvrouw
buitenvrouw Paramaribo

[quads id=1]

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of
op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd. tags van onze verhalen: vakantie Suriname Paramaribo liefde anoniem Nederland vliegtuig