Man doodgeschoten door de politie te Paramaribo

doodgeschoten Paramaribo

Verdachte van beroving dodelijk geraakt door politiekogel. Het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) heeft op vrijdag 18 mei drie roofverdachten aangehouden. Een vierde verdachte is dodelijk geraakt door een politiekogel
[quads id=1]

Groenhartstraat Paramaribo

Na uitgewerkte informatie van een beroving die is gepleegd op donderdag 17 mei, in het politie ressort Zanderij, is het RBTP overgegaan tot de opsporing van de verdachten die in beeld zijn gebracht.

dood Paramaribo
Foto van Gail Eik

[quads id=1]
Het voertuig dat was gebruikt bij de beroving is op een erf te Abrabroki  te Paramaribo gesignaleerd. Bij een inval op het adres zijn er twee verdachten aangehouden. Vermoedelijke verdachten in een ander voertuig die merkten dat de politie hen op het spoor zat, zijn met een hoge snelheid weggereden van het adres.

Gericht schieten

De achtervolging in Paramaribo is ingezet en het voertuig kwam in een goot terecht. De inzittenden maakten zich uit de voeten en een hunner negeerde de waarschuwingsschoten van de politie. De politie was genoodzaakt gericht te schieten en is een van de verdachten geraakt. Hij liet korte tijd later het leven, voor aankomst van de ingeschakelde ambulance. Een manspersoon die opruiend bezig was naar de politie toe is ook aangehouden en overgedragen aan de Recherche van regio Midden.
[quads id=1]

Illegaal gokhuis

De huiseigenaar die een illegaal gokhuis heeft opgezet op het adres waar de politie de inval heeft gepleegd is eveneens gearresteerd. Er zijn tot nog toe twee voertuigen, in het belang van het onderzoek, in beslag genomen.

Lichaam van de verdachte

Een deel van de weggenomen goederen bij de beroving van Zanderij alsook een deel van het geldsbedrag zijn op het adres teruggevonden. Het lijk van de verdachte is na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen.

De recherche van regio Midden ( Paramaribo ) onderzoekt deze zaak verder.

Oke hoor…… #Ollie_dominie… hij was een “rover”…. Die niet rende voor de politie op et terras zat hij tijdens acties van de politie en hij gaf zich altijd over want hij wilde niet dood…. #ey_mi_mang_dong_ding_mang_nom_soet_mi Hij heeft gevochten en om zijn geld waarvoor hij gewerkt heeft… omin mang na rover maar omin fu ding na gowtboesi mang en deze zelfde “rover” was ook 1…. w moeten eerlijk zijn if mi wroko gi joe en iem pai mie 200gr j kan m maar niet betalen maar je komt en koop een Lexus Dan wil ik mijn geld ja…. en als j dat niet geeft mi #fong joe en mi tik a wagi wanneer j mijn geld heb je tik ie wagie…. wie rooft en komt gewoon thuis voor de deur zitten….. en/of zit in die auto tot dat z op hem beginnen te schieten optrekt…. Abrabroki is een probleems/beruchte buurt….. ja na troe ik praat veel over maar ik HEB ook niets aan liegende agenten die een verzoek of taak van hun vriend, neef of collega uitvoeren en verdedigen… Ik zeg niet dat hij nooit een daad gepleegd heeft maar de afgelopen periode was hij meer strugglend bezig…. J raakt hem in zijn buik slaat hem in de boeien hij vraagt j om hem op zijn rug t zetten… #DEDE_NANGA_MAPANGPANG waren je woorden dat j collega vervolgens de laaste schot in zijn hoofd schiet… en als raina komt om die auto op te halen zetten jullie ijzeren buizen in zijn auto…. #BRAVO_AGENTEN_GOED_GEDAAN maar what about the massa die het live heeft zien gebeuren…??? Nieuwe haven komt pas na het ongeval en vraagt wanneer het roofoverval is geregistreerd…. hoe zeg j dan dat Jim betrokken was bij een roofoverval…. Het is voor jou die een “rover” heeft dood geschoten een schouderklopje waard maar what about die onschuldige jongeman die wel eerlijk aan zijn brood kwam en zijn families….. Nu zit socialmedia vol lelijke comments….. Mijn moed is vol…… Dat verhaal van de agenten klopt van geen kant maar wat kan je doen….. ding soet wang pting djoeka kier baka die getypeert word als rover….. #may_his_soul_rest_in_peace….. Oen stop kier onschuldig sma Door Masje E.
bovenstaand bericht en foto staat op social media.

[quads id=1]
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis