75-jarige vrouw te Flora Paramaribo thuis overvallen en ernstig mishandeld

politie Suriname

75-jarige overvallen in haar woning. Twee criminelen hebben deze week een roofoverval gepleegd in een woning aan de Samuel Venoaksstraat te Flora in Paramaribo.
[quads id=1]

Samuel Venoaksstraat te Flora in Paramaribo.

Uit het politioneel onderzoek blijkt dat de 75-jarige vrouw middernacht wakker werd nadat zij stemmen hoorde in haar woning. Tot haar schrik zag zij twee criminelen gekleed in het zwart in haar slaapkamer staan. Zij hadden hun gezichten afgedekt met panty’s.
[quads id=1]

Afgedekt met panty

Zij raakte in een worsteling met een van de daders en zij werd daarbij ernstig mishandeld. Zij probeerde tijdens die schermutseling het masker van de rover weg te rukken, maar haar poging mislukte. De buit betreft een geldbedrag van SRD 370 en Euro 200.

rovers Paramaribo
Voorbeeldfoto rovers
SRD en Euro bedragen

Na hun daad verlieten de rovers de plaats. De daders hadden de voordeur van haar woning geforceerd. De politie van Flora heeft de aangifte opgenomen.
[quads id=1]
Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.