Video – Vrouw van voetballer Patrick Kluivert heeft borstkanker ~ Update

kluivert Kanker

Rossana Kluivert succesvol geopereerd in Barcelona
Update van: Nu.nl

Rossana Kluivert is woensdagochtend in Barcelona geopereerd. Vorige week werd borstkanker geconstateerd bij de vrouw van Patrick Kluivert.

De operatie is goed verlopen, laat de oud-voetballer weten middels een persbericht. “We gaan ons nu focussen op vervolgstappen en hopen uiteindelijk op een goed herstel.”

Ook wil het gezin iedereen bedanken voor alle steun. “Namens Rossana en onze familie willen wij graag iedereen die ons de afgelopen dagen steun en medeleven hebben getoond middels duizenden lieve en troostende berichten, vanuit de grond van ons hart bedanken.”

https://instagram.com/p/BjH7QlIBm66/?utm_source=ig_embed

De 45-jarige Rossana kreeg in 2013 al de diagnose lymfeklierkanker. Daarvan wist ze te herstellen, maar het type kanker dat ze had, is niet te genezen.

Eerder deze maand maakte zender TLC nog bekend een reallifeserie met haar te gaan maken. In Kluivert Dog Rescue Center gaat ze straathonden op Curaçao redden. Dat programma gaat in principe door.


Rossana Kluivert (45) heeft borstkanker. Rossana Kluivert heeft borstkanker. “We staan er als familie positief in en we kijken vooruit”, laat haar zoon Nino Wilkes weten in een verklaring.

Familie is positief

De 45-jarige vrouw van oud-voetballer Patrick Kluivert kreeg in 2013 al de diagnose lymfeklierkanker. Daarvan wist ze te herstellen, maar het type kanker dat ze had, is niet te genezen.

https://www.instagram.com/p/Bf5LWTOh9i2/?hl=nl&taken-by=rossanakluivert

Kanker is teruggekomen

“Misschien komt de kanker terug, maar daar denk ik liever niet aan”, zei de styliste in een interview met het AD in 2015. Ze zet zich met haar man in voor de stichting Lymph & Co.

Kluivert kanker
Rosanna en haar man Patrick Kluivert. Nu.nl Foto van ANP

Eerder deze maand maakte zender TLC nog bekend een reallifeserie met Kluivert te gaan maken. In Kluivert Dog Rescue Center gaat ze straathonden op Curaçao redden. Dat programma gaat in principe door, zegt Wilkes tegen RTL Boulevard. “De serie die ze aan het maken zijn gaat gewoon door, maar het ligt aan haar gezondheid.”

Ze vlogt ook

Rosanna maakt geen geheim van haar ziekte. Integendeel ze legt heel veel vast in haar vlogs. Bekijk hier een vlog-aflevering waarin ze haar ‘laatste’ chemokuur ondergaat:

Bron: Nu.nl
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.