Video – Scholiere in Paramaribo ontvoerd door ex vriend en loopt letsel op

politie Paramaribo

Paramaribo ~ Gilbert aangehouden voor wederrechtelijke vrijheidsberoving. De recherche van regio Midden, Paramaribo,  heeft op dinsdag 15 mei de 23-jarige Gilbert A. na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.
[quads id=1]

Politie Paramaribo

Gilbert wordt ervan verdacht in de ochtend van dezelfde dag een scholier, ter hoogte van een school in het ressort Livorno, te Paramaribo tegen haar wil te hebben meegenomen. De jongedame kwam voor aanvang van de school haar ex-vriend Gilbert tegen die plotseling haar mobiele telefoon uit haar hand weggerukt en naar zijn voertuig ging.

Ze stapte in

[quads id=1]
De scholier ging de jongeman die in zijn auto plaatsnam, achterna. Zij stapte het voertuig in om haar mobiel terug te nemen. Gilbert reed in volle vaart weg nadat het slachtoffer het voertuig instapte. Getuigen die dit zagen, stelden de leiding van de school in kennis van het gebeurde. De leiding van de school schakelde de politie in.

De politie zette de achtervolging in

Via de Centrale Meldkamer werd er een algemene oproep gelanceerd voor de eenheden op het veld. De Politie Inlichtingen Dienst (PID) die in de directe omgeving was, zette gelijk de achtervolging in. De andere politie-eenheden speelden kort ook in op de melding.
[quads id=1]

Verloor controle over het stuur

Gilbert verloor bij het beschrijven van een bocht in de Helena Christinaweg de controle over de besturing van het voertuig en kwam in botsing met een ander voertuig. Beide auto’s belandde in de langs de weg lopende trens. De bestuurders klaagden van pijn, maar hebben geen zichtbare letsels opgelopen. De chauffeurs verkeerden niet onder invloed van alcohol en zijn beiden in het bezit van een geldig Surinaams rijbewijs.

politie Paramaribo

Het meisje liep letsel op

De scholier liep letsels op en is per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. Zij heeft aangegeven in februari van dit jaar de relatie met Gilbert te hebben beëindigd. Hij kan zich niet verenigen met haar besluit en wordt vanaf toen door hem gemolesteerd.

Het onderzoek van de aanrijding is overgedragen aan de Verkeersunit van regio Midden.

Bekijk hier de video erover. Het tweede deel gaat over het ongeluk.
[quads id=1]

Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.