Video – Passagiers vliegtuig met 105 passagiers neergestort in Cuba.

cuba vliegtuig.

Vliegtuig neergestort na opstijgen van Cubaanse luchthaven Havana . Een passagiersvliegtuig is vrijdagavond (Nederlandse tijd) neergestort vlak na het opstijgen vanaf de Cubaanse luchthaven van de hoofdstad Havana.
[quads id=1]

105 passagiers

Het toestel had 105 passagiers aan boord, minstens drie personen zouden de crash hebben overleefd.
In het kort:
-Boeing 737 neergestort vlak na opstijgen
-Volgens autoreiten 105 mensen aan boord
-Ooggetuigen praten over grote vuurbal in de lucht
[quads id=1]

Boeing 737

Het zou gaan om een Boeing 737. Het toestel zou zijn opgestegen vanaf Jose Marti International Airport, waarna het met een grote klap zou zijn neergekomen. Op beelden rond de luchthaven is te zien dat grote rookpluimen opstijgen.

Buitenlanders aan boord

Er zouden buitenlanders aan boord zijn geweest van het vliegtuig, melden de Cubaanse autoriteiten. Ook bevonden zich een kind van jonger dan twee jaar en vier andere kinderen aan boord.
[quads id=1]

vliegtuig ongeluk
Foto van Newsone.TV

Ten tijde van het ongeluk zou volgens ooggetuigen een vuurbal te zien zijn geweest in de lucht. De Cubaanse president Miguel Díaz-Canel vreest voor veel slachtoffers.
Bekijk hier de video erover:

Bron: Nu.nl
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.