Video – Meer over de moord op KFC manager Marjorie Willims te Paramaribo

Moord KFC Paramaribo

Paramaribo ~ In moordzaak KFC: ‘Onschuldig in de cel zitten doet pijn’. “Ik weet niet wat ik moet doen om jullie mijn onschuld te bewijzen.
[quads id=1]

KFC Paramaribo

Als ik niet had gezegd dat ik Chawilla had geholpen zouden die agenten mijn arm breken. Het doet pijn om in de cel te zitten terwijl ik onschuldig ben.” Dit zei de medeverdachte Shaquille B. die samen met Chawilla R. terechtstaat voor de brute moord op KFC-manager Majorie Willems in juli vorig jaar aan de Wilhelminastraat te Paramaribo.

Nieuw beeldmateriaal

De verdachte wilde kantonrechter Siegline Wijnhard donderdag ervan overtuigen dat hij absoluut geen aandeel heeft gehad in de lugubere moord op zijn ex-collega. Advocaat Maureen Nibte die voor hoofdverdachte Chawilla R. optreedt, kreeg donderdag van officier van justitie Claudia Bruining een kopie van nieuw beeldmateriaal dat is verzameld door de politie.
[quads id=1]
De advocaat zal de beelden bekijken en aangeven of ze behoefte heeft om op de volgende zitting in aanwezigheid van haar cliënt en publiek de beelden te bekijken.

Moord KFC
De vermoorde Marjorie Willims. foto binnengekomen via Facebook
Plannen om te beroven

Shaquille B. kwam terug op zijn eerdere verklaringen en zei dat zijn onschuld bewezen kan worden door camerabeelden die zijn gemaakt vanuit gebouwen in de buurt van het fastfoodrestaurant in Paramararibo. Hij had bij de politie verklaard samen met Chawilla R. plannen gemaakt te hebben om Willems te beroven en gaf gedetailleerde aanwijzingen over de plek waar hij zich ophield op de dag van de gruwelijke moord.
[quads id=1]

‘Ik was thuis’

“Ik was thuis edelachtbare. Ik heb al die verklaringen over mijn plannen en gesprekken met Chawilla afgelegd om niet meer mishandeld te worden. Ik werd hard geslagen. Ik moest het doen om mezelf te beschermen. Maar ik heb geen aandeel in deze zaak.

Niets verkeerds gedaan

Ik heb niets verkeerds gedaan.” De rechter en officier van justitie Claudia Bruining vertelden Shaquille B. dat zij het vreemd vinden dat hij gedetailleerde verklaringen heeft afgelegd en aanwijzingen heeft gegeven die precies overeenkomen met de verklaringen van zijn medeverdachte.

Chawilla bleef stil

Chawilla R. maakte op deze zitting opnieuw gebruik van haar zwijgrecht als verdachte. Zij zat gedurende de korte zitting stil in de beklaagdenbank. Zij heeft eerder wel gesproken, maar dan in haar rol van getuige. Zij stelde toen dat zij bang was voor Shaquille B. omdat zij wist dat hij eerder berovingen had gepleegd.
[quads id=1]

Chawilla is bang

Ook zou een dreigbrief die zij in de cel kreeg en die vermoedelijk van Shaquille B komt, bijdragen aan haar vrees voor hem. De zaak wordt verder behandeld op 7 juni.

Bekijk hier (nogmaals) de video over de moord:
[quads id=1]

Video- PipelTV
Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.