Moeder opgenomen in AZP Paramaribo nadat 36-jarige zoon haar neersteekt

taxi Paramaribo

Paramaribo ~ Geestelijk gestoorde zoon die moeder verwondingen toebrengt ingesloten. De 36-jarige Partjo A. is op maandag 14 mei door de politie van het ressort Atjoni aangehouden en overgedragen aan de recherche van regio Midden.
[quads id=1]

Recherche midden Paramaribo

Na de melding van een steekpartij in het dorp Gujaba deed de politie van Atjonie de plek aan. Daar aangekomen, bleek het om een geestelijk gestoorde zoon te gaan die zijn moeder zonder enige redenen met een scherp voorwerp verwondingen heeft toegebracht in haar rug.
[quads id=1]

Zonder enige reden
mes Paramaribo
Voorbeeldfoto

[quads id=1]

Het slachtoffer werd voor medische behandeling afgevoerd naar de politie te Nieuw Aurora. Voor verdere medische behandeling is zij per vliegtuig overgevlogen naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

AZP Paramaribo

De verdachte Partjo is eveneens overgebracht naar Paramaribo en overgedragen aan de recherche van regio Midden. Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is de geestelijk gestoorde zoon in verzekering gesteld.

Het scherp voorwerp is door de politie van Atjonie in beslag genomen.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.