Video – Dansende Nederlandse zusjes bij Ellen DeGeneres op de bank

zusjes Ellen

Drie Nederlandse zusjes waren gisteren te gast in ‘The Ellen Show’. In de hilarische video is te zien hoe ze na hun dansoptreden de presentatrice ook nog wat Nederlandse woorden proberen bij te brengen.

The Ellen show

[quads id=1]
De zusjes Norah, Yarah (12) en Rosa (10) zijn dankzij Ellen DeGeneres voor het eerst in Amerika. Nadat ze zichzelf hebben voorgesteld en de presentatrice hebben bedankt voor ‘een droom die uitkomt’ zegt Ellen dat ze wel graag Nederlands wil leren. Gelukkig gaan de zusjes daar snel op in en kunnen we genieten van hilarische beelden.

Everybody dance now

Norah en Yarah zijn overigens niet voor het eerst op televisie. De twee haalden vier jaar geleden de finale in Everybody Dance Now, een talentenjacht voor dansers.
[quads id=1]

zusjes Nederland
Het trotse gezin. Foto van LindaNieuws
Mama Lieke: ONWERKELIJK

Het begon allemaal met een mailtje, dat “midden in de nacht” kwam, vertelt Lieke. “Dat was heel onwerkelijk. Ongelooflijk, als ze drie meisjes uit een dorpje in Nederland zó ontdekken. Ik was in extase.” Het duurde nog even – meerdere telefoongesprekken en drie Skype-ontmoetingen – voordat de zusjes eindelijk meer wisten, maar toen werd duidelijk: ze mochten optreden in The Ellen DeGeneres Show.
[quads id=1]
Bekijk hier de video bij Ellen:

Bron: LindaNieuws
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.