Man bedreigt ex-vriendin en ex-schoonmoeder neer te schieten in Suriname

politie Paramaribo

Suriname ~ Man bezoekt zoon en dreigt ex-vriendin dood te zullen schieten. De 22-jarige Lase M. is op zondag 6 mei na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie door de politie van Lelydorp in verzekering gesteld.
[quads id=1]

Lelydorp in Suriname

Zijn ex-vriendin deed op diezelfde dag aangifte tegen hem bij de politie Suriname. Zij verklaarde dat Lase thuis bij haar op bezoek was om zijn zoon te zien. Tijdens het bezoek geraakten de twee in een woordenwisseling die uitmondde in een ruzie. Lase werd boos, liep naar zijn voertuig en haalde een vuistvuurwapen tevoorschijn.
[quads id=1]

Hij  pakte zijn wapen

Hiermee bedreigde hij zijn ex-vriendin en ex-schoonmoeder dood te zullen schieten. De agressieve jongeman werd door de wetsdienaren ontboden. Hij meldde zich aan op het politiebureau en werd direct aangehouden.

Geen wapen

politie Suriname

Het vuistvuurwapen is nog niet achterhaald.
[quads id=1]
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.