Geen bewijs van strafbaar feit: ’15-jarige Raishree uit Paramaribo is nog maagd’

vermist Paramaribo

Paramaribo ~ Politie: “Ouders op de hoogte wegloopgedrag 15-jarige dochter”. De politie zegt dat de ouders van het 15-jarig meisje Raishree Mahadewsing uit Paramaribo op de hoogte zijn waar het meisje momenteel vertoeft.
[quads id=1]

15-jarige uit Paramaribo

Bijkans drie weken terug was het meisje van huis weggelopen met haar buurjongen. De ouders hadden het meisje medisch laten onderzoeken en het bleek dat het kind nog maagd was. De politie had toen geen bewijs voor enig strafbaar feit betreffende de buurjongen en kon derhalve geen stappen tegen hem ondernemen.
[quads id=1]

Politie Latour Paramaribo

Het meisje is zelf thuis bij de buren gaan wonen. De sterke arm van Latour heeft in deze zaak vaker bemiddelend opgetreden, echter blijkt dat het meisje steeds wegloopt, omdat de vader van het kind niet eens is met ‘de relatie’. Het meisje heeft bij de politie te Paramaribo aangegeven dat wanneer haar ouders haar steeds zullen tegenhouden, zij zelfmoord zal plegen.

Geen goede partner

[quads id=1]
Toen is er met de ouders gesproken, maar blijkt dat de vader van het meisje de jongen geen goede partner vindt voor zijn dochter. Afgelopen donderdag deden de ouders wederom aangifte van vermissing. De politie van Latour te Paramaribo heeft de ouders verwezen naar Opa Doeli voor verder onderzoek.

Eerdere berichten:
15-jarige Raishree Mahadewsing uit Paramaribo wordt vermist

Ik wil mijn dochter terug’ Over de vermiste Raishree Mahadewsing uit Paramaribo
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.