Agressieve bus chauffeur uit Paramaribo aangehouden voor poging tot doodslag

azp Suriname

De politie van Munder  te Paramaribo heeft maandag de buschauffeur S.D. in verzekering gesteld wegens poging tot doodslag. Twee buschauffeurs kregen voor het Academisch Ziekenhuis in Paramaribo mot met elkaar.
[quads id=1]

Voor AZP Paramaribo

Het motief is dat de bus die in feite aan de beurt was om te rijden, de passagiers nog niet liet instappen. De benadeelde buschauffeur hoorde het geklaag van de passagiers en nodigde hen uit om in zijn bus plaats te nemen. De verdachte S.D. die voor de lijnbus van de aangever was geparkeerd, reed na een woordenwisseling keihard achteruit en raakte daardoor de bus van de aangever.
[quads id=1]

Passagiers raakten gewond
azp Paramaribo
Ruzie voor het AZP Paramaribo

Intussen waren er reeds 9 passagiers ingestapt die na de harde klap van de botsing omver zijn gevallen. Twee passagiers zijn bij de politie geweest en hebben een verklaring afgelegd. Beide passagiers hadden pijn en werden zij op de Spoedeisende Hulp behandeld.

Chauffeur deed aangifte

[quads id=1]
In het belang van het onderzoek heeft de politie de buschauffeur S.D. in verzekering gesteld. De buschauffeur die de aangifte deed, bleef ongedeerd.

Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.