Video – Gilbert slaat auto over de kop met ‘ontvoerde’ ex-vriendin in Paramaribo

politie Paramaribo

Paramaribo ~Een voertuig is dinsdagochtend aan de Helena Christinaweg over de kop geslagen na een achtervolging van de politie. Een jonge vrouw in schooluniform die tegen haar wil was meegenomen, liep letsels op en is per ambulance naar het ziekenhuis in Paramaribo gebracht.
[quads id=1]

Ziekenhuis in Paramaribo

Bestuurder Gilbert A. (23) is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau De Nieuwe Grond. Volgens de politie liep de scholiere naar de winkel. Daar zag zij haar ex-vriend Gilbert. Op een gegeven moment pakte hij haar telefoon af en rende ermee naar zijn auto.
[quads id=1]

Achtervolging door de politie
politie Paramaribo
Foto uit de Ware Tijd van Anthony Janki

De scholiere ging hem achterna en werd door hem in het voertuig geduwd. Daarna reed hij weg. Leerlingen die getuige waren van het voorval, stelden het schoolhoofd op de hoogte. Hij schakelde de politie in. Andere politie-eenheden en een lid van de Centrale Inlichtingen- en Veiligheidsdienst die op de hoogte werden gebracht zetten de achtervolging in. Gilbert, die een zwartgelakt Noah busje reed, is waarschijnlijk de controle over zijn voertuig verloren.

Hij sloeg over de kop

Hij botste tegen de auto aan die voor hem reed waarna het busje over de kop sloeg. Beide voertuigen belandden in goot. De zaak is overgedragen aan de recherche van regio Midden Paramaribo.

Bekijk hier de video’s erover:

[quads id=1]
Het eerste deel van de video gaat over he lichaam van agent… dat was gevonden in een auto:

De verkorte versie:

Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.