‘Ik wil mijn dochter terug’ Over de vermiste Raishree Mahadewsing uit Paramaribo

vermist Paramaribo

“Ik wil mijn dochter terug”. “Ik wil mijn dochter terug”, zegt de vader van de 15-jarige Raishree Mahadewsing aan Dagblad Suriname. Ze is  vermist in Paramaribo
[quads id=1]

Vader heeft aangifte gedaan in Paramaribo.

De leerlinge van de muloschool wordt sedert afgelopen week donderdag vermist. Door de vader is aangifte gedaan bij de politie van Latour te Paramaribo.

Ze zeggen dat hij met haar in Apoera is

“Ik weet wel dat mijn dochter al een tijdje lastiggevallen werd door de 22-jarige man Johannes van de Goede Zorgweg te Goede Verwachting. Ik ben naar de buurt geweest en de buurtbewoners zeggen dat die jongen mijn dochter naar Apoera heeft gebracht.
[quads id=1]

Hij drinkt en hij rookt

Als ik thuis bij die jongen zijn ouders aanklop, maken ze luid muziek aan en schuilen in het huis”, zegt de vader. “Ik wil niet dat mijn dochter met hem gaat, want die jongen drinkt bier en rookt”, zegt hij.

vermist Paramaribo
DE vermiste Raishree Mahadewsing uit Paramaribo

[quads id=1]

Vader Mahadewsing vindt dat zijn dochter minderjarig is en dat de politie in dit geval moet optreden. “De politie van Apoera moet ook helpen met het onderzoek”, vind ik.

Hij vindt ook dat de familie van de 22-jarige man leugens vertelt in de media.

Bekijk hier de video met het interview met de ouders van de jongen: (kijk vanaf minuut 13:40): Video is soms in hun Hindoestaans.

Video Van TBN Prime Alert

Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.