Arrestant smeert zichzelf in met poep tijdens rechtszitting in Paramaribo

poep Suriname

Arrestant besmeurt zich met ontlasting. De arrestant Arno G. heeft zich dinsdag vreselijk misdragen in de rechtszaal. te Paramaribo
[quads id=1]

Rechtszaal te Paramaribo

Kort voordat de zaak van deze arrestant in behandeling zou worden genomen door kantonrechter Rewita Chatterpal was Arno naar het toilet.

Hij heeft aldaar zijn behoefte gedaan. Toen hij uit het toilet kwam, was zijn lichaam vanaf zijn gelaat tot zijn geslachtsdeel bespeurd met ontlasting.
[quads id=1]

Gewapend met een ijzeren staaf

De verdachte liep via de wachtruimte naar de rechtszaal. Op een gegeven moment bewapende hij zich met een ijzeren staaf die in een kleine ruimte was geplaatst.

poep Paramaribo
Nep poep. Foto van VPRO

[quads id=1]
De parketwachters probeerde de man te overmeesteren, maar het gelukte hen niet. Later toen de verdachte tot bedaren kwam, gaf hij zich over aan de parketwacht en werd hij terstond afgevoerd.

Rechtszaken uitgesteld vanwege poepgeur

Vanwege de stank in de zaal heeft de rechter alle strafzaken, die nog moesten volgen, uitgesteld. De arrestanten werden allemaal na de mededeling van de rechter afgevoerd.
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.