Video – De mannen die jongens zouden misbruiken en infecteren in Paramaribo

pedo Suriname

Verdachten horen variërende straffen voor omgang tegen betaling met minderjarige jongens in Paramaribo.
[quads id=1]

OM in Paramaribo

Het Openbaar Ministerie, vertegenwoordigd door Roy Elgin, heeft maandag tegen de verdachten Charlton S., Fedor B., Ricardo V., Vikash R., Roy C. en Milroy W. strafvoorstellen van respectievelijk 5 jaar onder aftrek, 3 jaar onder aftrek, 2 jaar onder aftrek en 3 maal 12 maanden onder aftrek gedaan.

Al vrijgelaten

[quads id=1]
De verdachten Vikash, Roy en Milroy zijn eerder al in vrijheid gesteld. Tijdens de behandeling van hun strafzaak is alleen Vikash niet verschenen. Aan deze verdachten wordt het verwijt gemaakt dat zij een minderjarige jongen intiem hebben misbruikt tegen betaling.

HIV besmet geworden

De verdachte Charlton heeft het slachtoffer meegenomen en hem aangezet tot omgang voor geld. De jongen is bijna 15 jaartjes jong. Alle verdachten hebben het feit bekend, behalve Fedor. Hij ontkent. Volgens de vervolging heeft Fedor alles gefaciliteerd. De verdachte Vikash heeft bij de politie verklaard dat hij hiv besmet is geworden door een van de verdachten.
[quads id=1]
jongens Paramaribo

Niet met opzet

Uit zijn verklaring blijkt dat de hiv besmette persoon tijdens het hebben van gemeenschap wel bescherming over zijn geslachtsdeel had, maar op een gegeven moment was het gescheurd. Volgens Elgin heeft de verdachte hem niet met opzet besmet. De advocaten in deze zaak zullen op de volgende zitting hun pleidooi houden.

Blijven aangehouden

De verdachten Charlton, Fedor en Ricardo blijven aangehouden. De reeds in vrijheid gestelde verdachten werden aangezegd om aanwezig te zijn op de zitting van 11 juni.
[quads id=1]
Bekijk hier de foto erover van vorig jaar:

Geschreven door Saskia Bandhan

Gerelateerde berichten:

Eerdere berichten:

https://www.familienieuws.com/2017/01/05/redactie-nederlandse-docent-suriname-ook-verdacht-pedofilie/

 

https://www.familienieuws.com/2016/12/02/redactie-pedofiele-bende-verdacht-opzettelijke-hiv-verspreiding/

https://www.familienieuws.com/2016/12/06/video-ministers-pedofielen-ik-wil-ze-castreren/

https://www.familienieuws.com/2016/12/30/redactie-6-verdachte-pedofielen-volgende-maand-rechter

Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.