30- jarige brandweerman David is aangehouden ivm dood politieman te Paramaribo

overleden Paramaribo

David aangehouden voor verstrekken van wapen. De 30-jarige verdachte David U. is zondag door de recherche van afdeling Kapitale Delicten aangehouden in Paramaribo en in verzekering gesteld.

[quads id=1]

Passiebloemstraat te Paramaribo.

Hij wordt verdacht een wapen van het merk Glock te hebben verstrekt aan de 23-jarige hulpagent van politie, Ravikant Premcharan. Dit slachtoffer werd zondagochtend levenloos aangetroffen in een voertuig, een Toyota Prado, aan de Passiebloemstraat te Paramaribo.

Iemand probeert ze af te schrikken

[quads id=1]

Dagblad Suriname heeft in verband met het onderzoek gesproken met de familie. Het vermoeden bestaat dat iemand in een Toyota Crown de familie probeert af te schrikken. Zondagavond reed een donker gelakte Crown langs de woning van de familie.

Niet verder onderzoeken
overleden Paramaribo
De overleden politie man. Foto binnengekomen via Facebook

Het voertuig reed op en neer en opvallend is dat toen de wagen voor de inrit van de woonplaats van het slachtoffer naderde de snelheid verminderd werd en reed het voertuig stapvoets. Het vermoeden bestaat dat de verdachten de familie probeert af te schrikken om de zaak niet verder te laten onderzoeken.

Hij is brandweerman

[quads id=1]
Bron DWT: De dertigjarige verdachte D.U, die zondag door de politie is aangehouden toen hij zich aanmeldde, is een brandweerman. Hij is werkzaam bij de post Knuffelsgracht. Dit verneemt de Ware Tijd van bronnen binnen het Korps Brandweer Suriname.

Bron: DWT
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.