15 jaar straf-eis voor moord op Terensa Inge aan de Fajadjanstraat te Paramaribo

overleden Paramaribo

OM eist 15 jaar voor doodslag. Openbare aanklager Roy Elgin heeft tegen de verdachte Kevin T. een strafvoorstel van 15 jaar met aftrek gedaan. Dit voor doodslag Terensa Inge aan de Fajadjanstraat te Paramaribo
[quads id=1]

Fajadjanstraat te Paramaribo

De vervolging acht doodslag wettig en overtuigend bewezen. Op 24 januari 2017 heeft hij het slachtoffer Terensa Inge van het leven beroofd door steken op haar lichaam toe te brengen. Advocaat Lesley Rogers betoogde dat de verdachte het feit vanaf het prille begin heeft bekend. Hij heeft enorm spijt van zijn daad.
[quads id=1]

Uit het onderzoek blijkt dat de verdachte het slachtoffer op die bewuste dag heeft opgebeld en haar heeft opgehaald in het centrum.

overleden Paramaribo
Terensa Inge
Flora in Paramaribo

[quads id=1]

Partijen zijn met de kinderen van het latere slachtoffer met een lijnbus naar Flora in Paramaribo geweest, alwaar zij woonachtig was. Er is op een gegeven moment een ruzie ontstaan.

De ex van haar tante

De ruzie ging over de ex-man van een tante van Terensa, van wie de verdachte denkt dat die een relatie heeft met Terensa.

Wil je meer weten over de dood van Terensa? Bekijk dan onderstaande gerelateerde berichten:
Redactie: Over de moord op 23-jarige Terensa Inge

Redactie: Embrosio aangehouden voor moord op Terensa Inge

Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.