Video – Vijfjarige Deimante vermist – Nederland

Opsporing verzocht Nederland

Politie zoekt vermiste kleuter die werd weggehaald bij pleegmoeder. De politie in Limburg Nederland is op zoek naar een vermist vijfjarig meisje.
[quads id=1]

Met haar biologische moeder vertrokken

Het kind werd gisteravond rond half zeven door haar Litouwse biologische moeder bij haar pleegmoeder weggehaald, zegt de politie tegen RTL Nieuws.

Oproep aan de gemeenschap

Zij zijn in een zilverkleurige auto vanaf de Cijnsruwe in Maastricht vertrokken. De politie heeft via Burgernet een oproep gedaan om uit te kijken naar de moeder en het meisje Deimante.
[quads id=1]

opsporing verzocht Nederland
De 5-jarige vermiste Foto van Twitter

Vermist Kind Alert: Deimante Zasytyte (5jr) – Deimante is uit #Maastricht meegenomen door haar biologische moeder in zilverkleurige auto. Meisje heeft lichtgebruinde huid, zwart haar, bruine ogen, 120 cm. Bekijk hier het officiële politiebericht

Dikke blonde vrouw

[quads id=1]
Het meisje zou rond 18.30 zijn meegenomen vanaf de volkstuinen in de wijk Malberg in Maastricht. De politie roept in ieder geval op om uit te kijken naar een zilverkleurige auto met drie inzittenden.

Lichtgebruinde huidskleur

Het gaat om een in het zwart geklede man, een dikke vrouw met lang blond haar en een meisje met een lichtgebruinde huidskleur, zwarte krullen en een roze vest.

Bekijk hier de video erover:

Bron: RTL
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.