Video – Hoe gaat het met de baby die in een emmer gevonden was te Paramaribo?

Baby gevonden Paramaribo

Moeder vondeling in Paramaribo nog steeds niet achterhaald. De moeder die haar pasgeboren baby op maandag 8 januari 2018 in een emmer langs de goot van de Rumulusweg te Paramaribo had achtergelaten, is nog steeds niet achterhaald.
[quads id=1]

Rumulusweg te Paramaribo

Dagblad Suriname heeft in verband met het onderzoek gesproken met de politie. Volgens de politie weten zij niet waar het kind momenteel is. De zaak is inmiddels overgedragen aan de afdeling Jeugdzaken.

Kind heeft het overleefd

Het kind heeft het geval overleefd en moet naar zeggen van de recherche bij iemand zijn ondergebracht of in een tehuis.

[quads id=1]

Echter kunnen zij niet met zekerheid zeggen waar het kind nu is. Na de melding over de vondeling te Paramaribo waren velen geïnteresseerd om het kind te adopteren.

Baby gevonden Paramaribo
Voorbeeld foto
Mensen willen adopteren

Er waren zelf buitenlanders die het kind willen adopteren. De politie heeft tot nu toe de moeder van deze vondeling niet kunnen achterhalen.

In een emmer

Er zijn inmiddels al vier maanden verstreken dat de zuigeling, gewikkeld in een oude rijstzak en gezet in een emmer, gesmeten langs de goot, werd aangetroffen.

De politie zegt nog steeds bezig te zijn met het onderzoek om achter de gegevens van de moeder te komen.
[quads id=1]

Bekijk hier ook een video van het geval:

Eerdere berichten:
Pasgeboren baby gevonden in emmer te Paramaribo

R.P. en zijn schoonmoeder vonden de baby in een emmer. Hij vertelt zijn verhaal.

Geschreven door Saskia Bandhan
Video van Pipel TV
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.