Man aangehouden door de politie ivm dood politieman in Paramaribo

overleden Paramaribo

De afdeling Kapitale Delicten in Paramaribo heeft D.U. (30) aangehouden in de zaak van de dood aangetroffen politieman Ravikant Premcharan. Het voertuig waarin de man reed, is vanochtend aangetroffen aan de Passiebloemstraat te Paramaribo.
[quads id=1]

Passiebloemstraat in Paramaribo

De verdachte heeft zich aangemeld op de afdeling Kapitale Delicten, waar hij gelijk is aangehouden, meldt de politie Public Relations.

Paramaribo moord
Voorpagina van de DBS van vandaag

Zaterdag werd aangifte gedaan van de vermissing van Premcharan. Het voertuig waarin Premcharan van huis was vertrokken, stond bij het scholencomplex geparkeerd.

Scholencomplex geparkeerd

[quads id=1]
In de auto is het ontzielde lichaam van Premcharan aangetroffen. Een ingeschakelde arts stelde de dood vast. Het lijk is na afstemming met het Openbaar Ministerie in beslag genomen. Het lichaam van de agent had 5 steekverwondingen en 1 schotwond (DBS)

overleden Paramaribo
De overleden politie man. Foto binnengekomen via Facebook

Bron: Starnieuws
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.