Dame te Wanica in Suriname vastgebonden en beroofd. Buit meer dan Euro 3000

beroofd Suriname

Een 26-jarige jongedame is vrijdagochtend in een woning in het district Wanica te Suriname beroofd. Drie gemaskerde rovers die gewapend waren met een vuistvuurwapen en een koevoet pleegden de daad.
[quads id=1]

Te Wanica in Suriname

Zij forceerden de voordeur om het huis binnen te dringen. Zij overvielen vervolgens de jongedame en maakten een zwarte wagen, SRD 2000, USD 400, 3000 euro en twee mobiele telefoons buit. De rovers knevelden het slachtoffer en lieten haar in die toestand achter.

beroofd Suriname
[quads id=1]

Gestolen auto

De jongedame liep geen letsel op. Na de daad verlieten de rovers de plaats in de gestolen wagen die zij in de Bloemenveldweg, ongeveer 500 meters verwijderd van de Indira Gandhiweg bij een onbewoond gedeelte achterlieten. De politie ging naar de plaats en het bleek om de gestolen auto te gaan die zij lieten slepen naar het politieterrein.
[quads id=1]

Het onderzoek is nog gaande

Bron: Times
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.