15-jarige Raishree Mahadewsing uit Paramaribo wordt vermist

vermist Paramaribo

15-jarige Raishree Mahadewsing wordt vermist. De 15-jarige Raishree Mahadewsing wordt sedert afgelopen week donderdag vermist in Paramaribo.

[quads id=1]

Marowijnestraat te Paramaribo

Dagblad Suriname sprak met de vader van het vermist meisje. Op de bewuste donderdag is zij nog naar school geweest. Ze is leerlinge van de Poolschool, een muloschool die staat aan de Marowijnestraat te Paramaribo. Tegen 11.00 uur na de gymnastieklessen was zij nergens te bespeuren en werd als vermist opgegeven.

Aangifte bij de politie

Door de vader is inmiddels aangifte gedaan bij de politie van Latour.
[quads id=1]

vermist Paramaribo
DE vermiste Raishree Mahadewsing uit Paramaribo
Lastig gevallen door een jongen

Het is de vader wel bekend dat het meisje werd lastiggevallen door een jongen woonachtig aan de Goede Zorgweg te Goede Verwachting. Het nummer van de jongeman is ook bekend bij de vader. Maar wanneer hij belt, wordt er niet opgenomen. Al deze zaken heeft hij doorgespeeld bij de desbetreffende politiefunctionaris van politie Latour bij het doen van de aangifte van vermissing.

[quads id=1]

Agent wil niet bemoeien

Hoewel het om een minderjarige dame gaat, moest hij de volgende woorden van de agent aanhoren: ‘Ik wil niet gaan bemoeien’. De vader die bijzonder ongerust is, hoopt dat zijn dochter zo snel als mogelijk weer terecht is.

Geschreven door Asha Gajadien-Bhagwat
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.