Home Redactie

Video – Vrouw overleden na spoedbevalling in bakkerij (Nederland)

Een zwangere vrouw heeft in een bakkerij in Hulst in Zeeuws-Vlaanderen een hartstilstand gekregen. Volgens getuigen werd door hulpdiensten ter plekke een keizersnede uitgevoerd om de baby te halen.

Keizersnede uitgevoerd

De moeder is gereanimeerd en naar het ziekenhuis gebracht.

De vrouw raakte rond 10.30 uur onwel in Bakkerij Risseeuw. Hierop rukten hulpdiensten massaal uit. De vrouw is met een ambulance naar het ziekenhuis afgevoerd.

De baby is in het ziekenhuis

De baby is met een traumahelikopter naar het ziekenhuis gebracht.


bevallen NederlandDe politie is op zoek naar de eigenaar van een drone die vanmorgen boven de plek van de reanimatie is gezien. “Vliegen met een drone boven de bebouwde kom bij een incident waar een traumahelikopter wordt ingezet is gevaarlijk en strafbaar.”

Vrouw is overleden

De zwangere vrouw die maandag in een bakkerij in Hulst een hartstilstand kreeg, is overleden. Dat meldt de politie, die is geïnformeerd door de familie van de vrouw. De baby, die in de bakkerij met een keizersnede werd geboren, ligt in kritieke toestand in het ziekenhuis.

Bekijk hier de video:


Bron: NOS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.