Robby Marengo, verdwaalde man in bos Suriname, is weer terecht!

bos Suriname

Verdwaalde jager terecht. Familieleden en overige plantagebewoners van La Prosperité (Bersaba) konden vanmiddag een diepe zucht slaken toen bekend werd dat de jager, Robby Marengo (63), terecht is.
[quads id=1]

Robby Marengo uit Suriname

Hij was met verlies van kracht, zwakte en vermoeidheid ergens achter de oude spoorbaan nabij ‘3e Kokro’ gespot door drie mannen van de plantage.

De jager was sinds vrijdagochtend verdwaald in het Koropina bos te Suriname. Hij heeft telefonisch contact gehad met de politie en familie om melding te maken van zijn desoriëntatie.

In de regen in een boom geslapen

Hij heeft in de regen, in een boom ergens in het bos de nacht doorgebracht. Militairen, plantagebewoners, familie en de bemanning van een helikopter hebben de hele dag naar hem gezocht.
[quads id=1]

bos Suriname
Robby Marengo die verdwaald was in het bos tijdens het jagen, is terecht. (Foto: BIC Para Suriname)

Met tranen in de ogen van blijdschap is de man opgewacht aan de rand van het bos door belangstellenden. In opdracht van de politie is de man meteen afgevoerd naar het medisch centrum Lelydorp voor onderzoek, meldt het Burger Informatie Centrum Para.
[quads id=1]

DC van Para

Volgens districtscommissaris (dc) Armand Jurel van Para te Suriname is “er een steen van zijn hart gevallen”. Hij heeft vrijdag tot in de late avond met de familie gebeden dat alles goed kwam. Jurel is de ministers van Defensie en Justitie en Politie erg dankbaar voor hun ondersteuning. Militairen, bestuursdienst, buurtbewoners, en de bemanning van een helikopter krijgen allen erkentelijkheid van de dc.
Bron: Starnieuws
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.