Anoniem – Waarom moet mijn beste vriendin mijn man appen? Paramaribo Suriname

appen Paramaribo

Hallo mensen ik ben Cher ik woon in Paramaribo, ik ben vreselijk boos. Maar dat komt omdat ik dit gedoe al veel eerder heb zien aankomen en ik had die twee al reeds lang moeten confronteren met dit %#@@%. En nu ben ik denk ik te laat om dingen te voorkomen. Sorry dat ik ga schelden maar dan snappen jullie hoe boos ik ben. Boos op Latoya en James, mijn man.
[quads id=1]

Op school in Paramaribo

Ik ken mijn vriendin Latoya langer dan mijn man hoor. Ik ken haar al sinds lagere school. We zaten samen op school in Paramaribo. We zijn nu beiden 34 en hebben allebei een lange relatie en kinderen. Onze mannen kennen elkaar ook inmiddels heel goed. Ze zijn geen vrienden maar als we samen ergens gaan dan is het wel gezellig.

Die irritatie van mijn kant begon al vorig jaar. Ik ben toen getrouwd buiten Paramaribo. Een aantal familieleden en vrienden zijn meegegaan. Onder andere Latoya en haar man zouden mee gaan. Haar man heeft op het laatste moment afgezegd. FamilieNieuws gaat geen echte namen noemen, maar wie de schoen past trekt hem aan. Ik ben op een punt bereikt dat het me niet uitmaakt wie boos op me wordt. Laten ze mij maar confronteren.
[quads id=1]

Mee zonder kinderen

Afijn, zij was dus alleen mee zonder kinderen. En tijdens die vakantie heeft ze lopen aanpappen met een vriend van mijn man. Of ze echt met hem naar bed is geweest toen, dat weet ik niet zeker maar er was wel wat gaande tussen die twee. Ook na die vakantie kwam ze vaker bij ons thuis als die boy er ook was. Ik vond het niet zo leuk, maarja. Ze is een grote vrouw en mag doen wat ze wil.

Ze is mijn vriendin

Op een gegeven moment merkte ik wel dat mijn man die ‘relatie’ tussen mijn vriendin en zijn vriend niet zo leuk vond. Hij reageerde sjagerijnig. Bijna jaloers. Dus ik checkte dat ding. Ik zei hem voor de grap dat Latoya had geslapen met die vriend van hem. Wel, de hell brak open. Van hoe kan ze dat doen, ze heeft der man. Zelfs ik kreeg de wind van voren want als mijn beste vriendin zo was, dan hoe was ik dan? Want ik keurde het goed. Ik keurde het niet goed, maar ze is mijn vriendin. Wat moest ik doen?

Ai, dus hij en ik kregen steeds ruzie daarover, maar als hij Latoya zag deed hij alsof er niets aan de hand was. hij deed poeslief tegen haar. Ik liet het maar zo. Inmiddels ging die soortige relatie met die vriend van mijn man ook over. Ze was hem zat. Hij had trouwens ook een vrouw. Afijn.

Vaker bij mij thuis

[quads id=1]
Maar zoetjesaan, merkte ik wel dat Latoya nog steeds vaak bij mijn thuis kwam. Gewoon zonder die vriend van mijn man. Dat was ze niet gewend te doen. Niet voordat ze die jongen leerde kennen op ons huwelijk. Ik vond het niet leuk, want ook als ik niet thuis was, zag ik mevrouw bij me thuis en zelfs in de keuken.

Soms met haar kinderen hoor. Maar het kwam wel eens voor dat ik ze alleen thuis ontmoette. In het begin dacht ik om te praten over die vriend, dat zei mijn man ook maar die jongen was al heel lang verleden tijd.

Niet jaloers doen

Goed het is mijn vriendin en is gewoon als ze af en toe langskomt. Toch? Ze woont vlak hier in Paramaribo. Ik wilde niet jaloers doen, ik ken Latoya al zo lang. En ik ben ook nog net getrouwd. Tussen mijn man en ik zit het wel goed.

appen Paramaribo
Voorbeeldfoto van Foto van https://bishopstravels

1 van die dagen moest ik toevallig in zijn telefoon zijn. Niet om te snuffelen want ik ben niet met dat soort dingen. Ik weet niet ik denk dat ik een filmpje moest zoeken op Facebook.  Maar ik kwam toevallig in zijn app. Latoya haar naam zag ik in het scherm. Dus ongeveer een uurtje geleden waren ze aan het appen. Ik was gewoon thuis. vreemd. Mij had ze niet geapt.

Waarom ze moesten appen

Ik heb die app niet open gemaakt. Wel vroeg ik hem waarom hij en Latoya aan het appen waren. Hij zei dat ze iets moest vragen. Ik weet niet precies wat hij zei. Maar ik dacht bij mezelf. Ik wel ga lezen wat ze moest vragen. Mijn man heeft geen lock op zijn telefoon dus ik kan gewoon in zijn app. Die avond toen hij sliep ben ik het gesprek gaan zoeken. Het was weg. Hij heeft het gedelete. En daarom ben ik nu zo boos.

Hij weet dat er iets is met mij, maar ik heb hem niets gezegd. Ik weet gewoon niet wat ik moet zeggen. Latoya heb ik ook niets gezegd. Ik zag haar even van de week maar ik deed gewoon kort. Ik weet gewoon niet wat ik moet zeggen of doen. Ik ben bang dat dit ding helemaal gaat bossen als ik iets zeg. Dus ik vraag me nu af hoelang deze mensen al met elkaar appen en wat ze zoal te bespreken hebben. Maar vooral, waarom moest hij die app deleten.
[quads id=1]

Ik vind het vreemd

Ik zou niets denken hoor, maar het feit dat hij die app heeft weggehaald vind ik echt vreemd nu. Hij ligt hier naast me terwijl ik jullie schrijf. Ik wil die telefoon op zijn hoofd slaan. Ik ben zo boos geworden. Sorry voor mijn lange verhaal, maar normaliter zou ik mijn problemen met Latoya bespreken, maar zij is nu mijn probleem.

Ik wil weten van jullie wat jullie zouden doen? Ik ben ook bang om onze vriendschap te verpesten. Of mijn huwelijk. Misschien ga ik achter dingen komen die ik eigenlijk niet wil weten. Moet ik het dan maar zo laten? Dit ding stresst me.

Groetjes van Cher

Gerelateerde verhalen. Klik op de foto om ze te lezen:
Anoniem – Ik betaal boodschappen voor die vriendinnen van mijn man
Anoniem verhalen FamilieNieuws Suriname geld

Anoniem: Waarom moet ze mijn man steeds appen?
telfoon Paramaribo

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of
op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd. tags van onze verhalen: vakantie Suriname Paramaribo liefde anoniem Nederland vliegtuig