Man verdwaald in Koropina bos te Suriname

vermist Suriname

Een jager van plantage La Prosperité is sinds gisterochtend verdwaald in het Koropina bos te Suriname. Hij heeft telefonisch contact gehad met de politie en familie om melding te maken van zijn desoriëntatie.
[quads id=1]

Koropina bos te Surinme

De zoektocht kon in de avonduren niet plaatsvinden, waardoor de jager in de regen in een boom ergens in het bos de nacht moest trotseren. Vanmorgen is door tussenkomst van de districtscommissaris (dc) van Para, Armand Jurel, een special commando eenheid van het Nationaal Leger (NL) ingezet om het bos te doorzoeken.

Nog geen spoor

Het contact met de jager is verbroken, vermoedelijk door uitval van diens mobiele telefoon. De zoektocht vond plaats in het Kweeklust en Overtoom gebied, maar er is nog geen spoor ontdekt.
[quads id=1]

vermist Suriname
De groep keert terug. De zoektocht heeft tot nu toe nog geen resultaat opgeleverd. (Foto: BIC Para)

[quads id=1]

Helikopter inzetten

Met monitoring van de politie, de bestuursdienst en NL wordt de zoektocht voortgezet. De dc probeert in samenspraak met de ministers van Defensie en Justitie en Politie een helikopter in te zetten voor de verdere zoektocht, meldt het Burger Informatie Centrum Para.
Bron: Starnieuws
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected]com en wij publiceren het gratis.