Drugs vliegtuig nu in Paramaribo. Ondernemer Oedit nog voortvluchtig

vliegtuig Paramaribo

Het éénmotorige vliegtuig dat op 13 maart met meer dan 488 kg drugs onderschept werd in Saramacca te Suriname door een gemengde eenheid van de politie en andere veiligheidsdiensten, is van de week naar Paramaribo overgevlogen.

[quads id=1]

Zorg en Hoop Paramaribo

Het toestel dat in beslag werd genomen door de politie is op het vliegveld te Zorg en Hoop in Paramaribo. We vernemen dat de locatie waar de inval werd gepleegd in Saramacca, inmiddels vrij is gegeven door de justitie.

Zeven mannen aangehouden

Er waren zeven mannen aangehouden, waaronder twee buitenlanders die nog in voorarrest zijn. De rest van de verdachten zijn inmiddels in vrijheid gesteld.
[quads id=1]

vliegtuig Paramaribo
Foto: Anthony Janki
Oedit heeft zich nog niet aangemeld

De ondernemer Oedit R. die als een van de verdachten wordt aangemerkt is nog voortvluchtig. Negen dagen na de drugsvangst werd een opsporing en aanhouding van de verdachte Oedit R. op verzoek van de Procureur-generaal gelast.

Naar verluid is de ondernemer kort na de vangst uitgeweken vanuit Paramaribo naar het buitenland en is sindsdien niet terug gekeerd. De afdeling Narcotica Brigade heeft de zaak in verdere onderzoek.
[quads id=1]
Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.