Video – Lichaam visser zeeroof Suriname zonder armen en benen aangespoeld

zeeroof Suriname

Een tattoo op het ontzielde lichaam dat donderdagmiddag in Guyana is gevonden bij de Number 63 Beach aan de Corantijnrivier komt overeen met die op borstkas van een van de vissers die sinds de zeeroof van 27 april worden vermist.
[quads id=1]

Dat verneemt de redactie van bronnen in Guyana.

Na de gruwelijke daad verspreidden collega’s foto’s van de vermiste vissers. Op een foto van de 33-jarige visser Gavin O. is een tattoo zichtbaar van een kruis met een anker. Deze afbeelding is ook gevonden op het lichaam dat donderdagmiddag aanspoelde in Guyana.
[quads id=1]

Politie van Suriname

Vorige week hebben de Kustwacht en de Maritieme politie drie lichamen geborgen die door Gum Air waren gelokaliseerd in de directe omgeving van de Wia Wiabank. Die lijken zijn nog niet geïdentificeerd. De Surinaamse politie heeft nog geen mededelingen gedaan over de vondst van het ontzielde lichaam in Guyana.

 

Onderstaande foto kan zeer schokkend overkomen:

zeeroof Suriname
Foto van: Royan’s News and Photography. Body identified as 32 year old Gavin Outar from
Canje East Berbice Corentyne

[quads id=1]

zeeroof Suriname
Foto van: Royan’s News and Photography Body identified as 32 year old Gavin Outar from
Canje East Berbice Corentyne

De foto van het ontzielde lichaam zonder armen en benen kunt u vinden op social media en in de Guyanese kranten. Wij hebben besloten om het niet te tonen.

Hieronder ziet u een video van de vrouw van een andere vermiste visser. Ze vertelt hoe hard haar man heeft gewerkt voor Suriname:

Foto’s van Royan
Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.