Video – Binnenvrouw valt buitenvrouw aan op de luchthaven (buitenland)

buitenvrouw binnenvrouw Paramaribo

Een man wilde er op reis vertrekken met zijn buitenvrouw, maar werd aan de incheckbalie op heterdaad betrapt door zijn echtgenote.

Haren trekken van de buitenvrow

Die richtte haar pijlen meteen op haar jongere rivale: ze bleef gedurende de volledige duur van het filmpje aan haar haar trekken en noemde haar onder meer een “h**r”.

Ik laat haar niet los
“Zaterdag zou je nog op stap gaan met mij en mijn zoon. En nu vertrek je met je buitenvrouw”, klinkt het woedend in het Spaans. “Laat haar vallen of ik maak hier en nu een scène. Ik laat haar niet los. Sla me maar als je wil, dan vlieg jij naar de gevangenis.”
Medewerker van de luchthaven

De man probeert vrede te stichten, maar mislukt jammerlijk. De maîtresse laat alles over zich heen komen zonder een kik te geven. Niemand van de omstanders grijpt in, zelfs een medewerker van de luchthaven blijft vanop korte afstand toekijken. Of er uiteindelijk een arrestatie verricht is, is niet bekend.

buitenvrouw
Foto van /newsini.com/

In de reacties op het filmpje stellen mensen zich de vraag waarom in dit soort gevallen altijd de buitenvrouw zo zwaar aangepakt wordt. De echtgenoot heeft minstens evenveel boter op het hoofd, toch?

Bekijk hier de video ervan:

Bron: Nieuwsblad.be
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.