Video – Bijna opgegeten! Gezin stapt tijdens safari uit auto ~ Nederland

Nederland opgegeten

Gezin stapt uit auto en wordt beslopen door jachtluipaarden in Beekse Bergen Nederland. Een gezin is afgelopen week bijna het slachtoffer geworden van een groepje jachtluipaarden in Safaripark Beekse Bergen in Hilvarenbeek.
[quads id=1]

Safaripark in Nederland

De bezoekers waren, tegen de regels in, uitgestapt om de dieren van dichtbij te bekijken. Andere bezoekers van het park, die achter de Franse wagen reden waarin het gezin zat, filmden de actie. Op de beelden is te zien hoe twee vrouwen en een kind uit een auto met Frans kenteken stappen om de luierende jachtluipaarden op de foto te zetten.
[quads id=1]

Duidelijke regels

Manager van het park Niels de Wildt zegt vanmorgen op NPO Radio 1 dat de uitstappers veel geluk hebben gehad. Volgens De Wildt worden de regels van de Beekse Bergen in meerdere talen en op meerdere manieren aangeduid. ,,Zelfs als pictogram.”

Wat die mensen heeft bezield, is ,,mij een groot raadsel”, aldus de manager. ,,Dit is niet wat je dagelijks meemaakt – gelukkig – binnen de Beekse Bergen.”
[quads id=1]

Een Frans gezin stapt met gevaar voor eigen leven uit de auto tijdens een auto-safari. © Videostill / Youtube
Niet hongerig

Dat dit was gebeurd, was niet bekend bij Beekse Bergen. ,,Niemand was op de hoogte van het feit dat mensen een soort van strandwandeling hebben gemaakt in het verblijf van de jachtluipaarden.” De dieren waren volgens De Wildt niet hongerig en zaten niet ,,in de jacht”, maar ze reageerden uiteindelijk wel ,,op dit uitzonderlijke bezoek”.

Waarschuwing ook in het Frans

In dit soort gevallen ingrijpen als het misgaat, kan het park niet, erkent De Wildt. ,,Alles met camera’s monitoren is een onbegonnen zaak. Het park is daarvoor veel te groot.” Maar er wordt wel voor gewaarschuwd dit niet te doen. ,,Ook in het Frans leggen we duidelijk uit wat de regels zijn. Deze mensen hebben zich daar duidelijk niet aan gehouden.”

Bekijk hier de video:


Bron: Bron: AD
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.