Update: Kenneth slikte de uitgepoepte bolletjes weer in na hartaanval ~ Paramaribo

Paramaribo bolletjes luchthaven bolletjes slikken FamilieNieuws

Paramaribo ~ Het gebeurt voor zover bekend heel zelden dat iemand die cocaïnebolletjes slikt een hartaanval krijgt, nog voordat hij met zijn smokkelwaar in het lichaam naar de luchthaven kan. Dat gebeurde Kenneth V.
[quads id=1]

Vanuit Paramaribo naar Nederland

Hij scheidde de bolletjes uit. Maar het merkwaardige is dat hij ze vervolgens schoonmaakte en toen hij hersteld was van zijn hartinfarct slikte hij dezelfde bolletjes weer in en probeerde het totaal van 680 gram vanuit Paramaribo naar Nederland te smokkelen. Verder dan de Johan Adolf Pengel luchthaven kwam hij echter niet, want hij werd gesnapt.

Hij zou ze verkopen

Rechter Marie Mettendaf reageerde verbaasd op dit merkwaardige verhaal, vastgelegd in het onderzoekdossier. In antwoord op de vraag aan de verdachte wat hij met de cocaïne zou doen antwoordde hij dat hij die in Nederland had willen verkopen.
[quads id=1]

Paramaribo luchthaven bolletjes slikken FamilieNieuws
Paramaribo Bolletjes
Scheikundig rapport

“Ik heb het gekocht en zou het daar verkopen”, zei hij kort. Op andere vragen van de rechter sprak hij ’s binnensmonds. Ze stelde de verdere behandeling uit tot 24 mei, in afwachting op een scheikundig rapport.
[quads id=1]
Eerdere berichten:
39-jarige opgenomen in AZ Paramaribo na hartaanval op de luchthaven

Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.