Bekendmaking – Brandstof vanavond omhoog bij Gow2 Suriname

brandstof Suriname

De prijs voor benzine blijft wereldwijd maar stijgen aan de pomp. De stijging is een vertraagd gevolg van de stijging van prijzen van ruwe olie wereldwijd.
[quads id=1]

Brandstof in Suriname omhoog

Ook Suriname ontkomt niet aan een prijsstijging. Vanavond wordt de GOW2 dieselprijs srd 6,20 en de GOW2 unleadedprijs srd 6,81.
[quads id=1]
tanken SurinameIn Nederland steeg de prijs van benzine in april 2018 naar het hoogste niveau sinds augustus 2015. In april betaalde de consument voor Euro95 gemiddeld 1,61 euro per liter. Bij de grote tankstations is de adviesprijs voor Euro95 vandaag op Hemelvaartsdag €1,760 per liter geworden.

Ruwe olie stijgt wereldwijd

Dit komt allemaal door de stijging van de prijs van ruwe olie wereldwijd. Een vat Amerikaanse ruwe WTI-olie van 159 liter werd woensdag 3% duurder en bereikte het hoogste punt in drie jaar tijd. Ruwe olie in Europa (Brent) werd in de avond 3% duurder tot bijna $78 per vat.
[quads id=1]
Bron: Waterkant
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het GRATIS.